Arbetsintervju!

Fick dåligt med sömn inatt, så de är nog ett mirakel att jag kom ur sängen imorse!
Vid halv 3 åkte jag in till stan för att gå på arbetsintervju för ett företag! De låg väldigt centralt vilket jag tyckte va as bra :) Va hur nervös som helst eftersom jag aldrig gjort något liknande tidigare.. men de gick bra och jag är nöjd med hur jag framstog eller vad man kallar de! Så nu är de bara vänta och se om dom hör av sig eller inte :)

Chasing Dreams


Svar på tal!

handbollsfreak om Höstlov!:
Varför slutade du på handboll ?
Saknar du det inte nu när du har slutat :OOO
Svar - Jag slutade för att jag inte tyckte de va roligt längre, och för att jag kände att jag gett de så många chanser då jag känt för att slutat.. Jag tänkte alltid att vad ska jag göra om jag inte tränar? Jag kommer ju inte ha något liv då :O men de är exakt vad jag fått.. förr va de bara handboll hela tiden, men nu kan jag faktiskt planera saker VARJE dag i veckan utan att behöva tänka att; nej då kan jag inte göra det här för då har jag träning osv..
Jag saknar faktiskt inte handbollen ett dugg.. de jag saknar mest är nog personerna man lärde känna, och lagkänslan.. men inte sporten i sig :)

Nervös!

Imorn ska jag på arbetsintervju inne i stan och jag är mer än nervös!!! Vad SKA man säga, vad VILL dom höra ??
Så många tankar och funderingar...
Iallafall, köpte mig en färg bomb idag från Revlon, nr 500 som är för röd violett hår vilket jag typ har.. Så testade den idag när jag tvättade håret så min färg ser fräsh ut imorn.. Får se när de torkat om den gjorde någon skillnad eller ej :)
Vill ni köpa färg bomb så gå in på närmsta frisörsalong och fråga om dom har det där, eller så kan ni beställa HÄRIFRÅN, där dom är aningen billigare.. men frakt ingår så de blir ungefär samma pris :)
En färgbomb går att använda på alla hårfärger, eftersom man själv kan välja vilken färg/toning man vill ha.. klicka på länken för att se vilka färget som finns!
det är ingen riktig färg, utan mer som en inpackning med pigment i :)

Shopping!

Lite shopping från idag och tidigare i veckan!
image description

Höstlov!

Va ledig i fredags, så då drog jag först till stan och käkade lunch med nathalie och snacka lite om allt! Sen vidare till maria torget och få håret tvättat och fönat på jessica och melina.p's salong, efter de gick jag och hälsa på Malle en snabbis också :) riktigt trevligt! På kvällen skulle jag egentligen dragit på middag hos några vänner, men de vart ändrade planer så jag och nathalie drog till Idol där vi hade fått vip biljetter :) Drack vin och åt gott gjorde vi! Riktigt trevlig kväll!
Idag har jag bara tagit de lugnt, umgåtts lite med min far osv! Imorn kanske jag drar till centrum, ska på arbetsintervju på måndag så behöver lite kläder känner jag :)
nya skorna från riga! läckra visst ?

Årets klassfoto!


Sista praktikdagen!

Idag va nog en av de stressigaste dagarna hitills! Började med en struktur behandling på min käre mor, sen kom min kära fru tessan och jag klippte henne, sen fick jag tvätta massa och applicera färg! Fick liksom käka lunch kvart över 4... När dagen va slut tackade jag för mig och jag fick lite gåvor! :D färg schampoo och conditioner, en hårspray och en super gullig halsduk :) Kan lägga upp bilder på hår och produkter när jag orkar! :)
Imorn ska jag första till Rådmansgatan där jag ska luncha med nathalie, sen ska jag till jessicas salong och få håret fixat, efter de ska jag till pappa och göra mig i ordning, sen tillsist hem till Vendela & Emma för lite tjej middag och klippa hår :) MYS!
avslutar med en bild på min underbara kusin!

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Imorse fick jag skjuts till bussen eftersom jag hade missat den annars, och när jag väl kommer till bussen så kommer jag på att busskortet är hemma.. så fick ju skicka sms biljet! KUL...
Praktiken idag va som vanligt, finns inte så jätte mycke att göra men de är kul att va där! Fick fläta en liten tjejs hår innan jag gick hem, för hon skulle ha skolfoto imorn så då ville hon va "fin" som hon sa :) super gullig!!
Appro på barn... KAN INTE SLITA MINA ÖGON FRÅN BILDERNA PÅ VÄRLDENS SÖTASTE KUSIN!!! alltså jag dör! så jäkla söt :O Vill åka och bara pussa och krama på lilla plutten! jobbigt att hon bor så långt bort :( älskade celeste!

Celeste Nythe ♥

 

 


Johnny English reborn

Fick skjuts in till stan igår där jag mötte upp frida, och vi gick runt i lite affärer och kolla innan allt stängde! Fick med mig lite grejer hem som jag kan visa sen! Efter de gick vi och käka på donken, sen mötte vi jessica och drog vidare till sergel där vi skulle se på johnny english reborn! Den va sjukt rolig faktikst, rekommenderar er att se den ;) Va hemma vid 11 ungefär, och somnade väl runt 2..
Idag står övningsköra på schemat, så ska bara vänta på att mamma kommer hem sen drar  vi ut och kör :)

oh baby, i dont want to know

Har precis fixat färdigt mig, väntar på att frida ska messa mig så ska jag åka och möta henne inne i stan för att kolla lite kläder och umgås!
Känner att jag har blivit riktigt spegelkåt på senaste tiden! jag älskar mitt hår och min färg för tillfället, så kollar mig alltid i spegeln... rätt jobbigt faktiskt!
Nästa vecka ska jag på produkt kurs, sen ska jag kanske klippa tessan, färga mammas kille, plus att jag ska göra en struktur behandling på mamma :) riktigt kul faktiskt!
Nej nu är de dags att se senaste avsnittet av VPD!
Mitt hår är betydligt rödare i verkligheten!

1 vecka kvar

har inte alls haft tid eller ork att skriva något.. iallafall, en vecka har gått av praktiken och jag har haft riktigt kul! fick mitt hår färgat och klippt idag, sen fick jag göra min första struktur behandling på en kund, svårt men kul :) ska till centrum nu och hämta en sak sen drar jag ut tror jag! hööörs


nya skorna!!!! love it


dags för kaffe paus

dagen på salongen har vart otroligt lugn, alla är lediga utom min handledare :) på lunchen gick vi på body pump vilket va otroligt jobbigt... mina ben skakade efteråt kan jag säga!! ska ta en kaffe paus, sen slutar jag nog om inte allt för lång tid!

ska ta mig förbi port 73 och köpa lite nya skor dessutom, så bild på dom kommer sen :) hörs senare!


efterlängtat sällskap!


mini reunion!

nu rör jag mig in mot stan för att möta upp Malin och ta en fika! Li

kiss


no comment

ut med andre ur idol! punkt


surprice!

dålig bild men what ever! färgen fastnar inte bra på bild tyvärr -.-

 


Ånger..

Fick en fråga om vad jag ångrar mest i mitt liv.. och de finns mycke jag gärna skulle vilja göra ogjort, men om jag ska välja något.... så tror jag de blir mitt beteende på rhodos i sommras! Så illa jag betedde mig mot folk som var mina vänner! Jag behandlade folk som skit, och jag kan ärligt talat inte säga varför..
Av allt jag gjort ångrar jag de mest! Som tur är så har dessa personerna förlåtit mig, och jag har lärt mig av mina misstag.. men de kommer alltid finnas tankar som tar mig tillbaka till den jag blev där nere.
Den enda som förlorar på dåligt beteende är bara en själv, och de vet jag nu! Jag skulle ge vad som helst för att få de ogjort, men de är bara lära sig av sina misstag och förbättra sig å gå vidare!
Men bortsett från all skit som hände så va de en av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv och jag ångrar inte att jag åkte dit :)
Hoppas de blev att bra svar på din fråga :)

make over!!!!!!!

nu är jag inte längre blond!!!!! oh My god... but i like it!! säger inte vilken färg ännu men ni får se de strax ;) här har ni iallafall en sista bild på mig som blond :)

 


Palestina Melina!

 

 


Velar fram och tillbaka...

Sitter i lägenheten nu och har precis duschat!
Kursen idag va riktigt rolig och jag fick lära mig massa olika typer av strukturer! (med andra ord permanent)
Hann inte jobba idag så de får bli när vi har höstlov istället!
Ska kolla på 90210 nu! kyssar

New in

smyckes ställen köpte jag igår på In&Finn och väskan är från Viva Style (samma som i i förra inlägget)

imorn drar jag på kurs sen åker jag och jobbar och sover hos min far! när jag kommer hem hoppas jag på att min klänning har kommit också, vill ha den nu nu nuuuuuuu!

 


Comeback

Efter 1 veckas paus är de nu dags att dra igång bloggandet igen! Kommer inte blogga lika mycke som innan, utan de kommer väl ett inlägg nån gång ibland, så ni vet!

Förra veckan låg jag hemma i stort sett hela tiden och försökte samla mig själv! Och i fredags var jag riktigt sällskap sjuk så tog mig till skolan ändå!

Igår sov frida hos mig, och vi hade lite myskväll framför tvn med Ensam mamma & Hollywood fruar!

Va även på In&Finn igår där jag hitta massa skoj, kan lägga upp bilder lite senare!

Har beställt hem lite kläder och grejer från nätet som ska komma idag eller imorn, så sitter ivrigt och väntar på de :)

Imorn ska jag på kurs på min praktikplats så slipper skolan, vilket är superskönt..

Nu ska jag antekna lite så vi hörs sen!

Urban clutch


Bloggen blir lidande

Efter allt som hände i helgen så mår jag inte så bra! Har varit hemma från skolan idag och vid 4 ska jag till läkarn och se om jag har hjärnskakning! Mår dåligt både fysiskt och psykiskt och allt jag tänker på är de som hände.. så därför väljer jag nu att ta en paus tills jag känner mig hel igen, för de är inte kul att läsa massa negativa grejer hela tiden..
Vi hörs!

har jag dålig karma eller?

gårdagen va hemsk! blev väckt efter 3 timmars sömn för att vi var tvungna att städa lokalen, väl där fick jag upp massa bilder i mitt huvud från nattens händelse... sen låg jag hemma och typ sov resten av dagen, gick och la mig 9 och somna direkt!

släpade mig själv upp ur sängen imorse för att kila till skolan, men mitt huvud vill inte riktigt samarbeta och jag är yr å illamående hela tiden, så tror jag har fått hjärnskakning eller nått sånt! så de första jag gör imorn bitti är att åka till läkarn! men men mitt huvud värker så nu ska jag inte skriva mer! puss å kram


jag är tom på ord..

Gårdagen innehöll stress, skratt och tårar!
Yra runt som en vilsen höna innan folket kom till lokalen igår! Hällde upp välkomst drinkar och gav till alla gäster, sen skulle man hälsa på alla och mingla! Att stå i baren va ruggigt kul, i början gick de trögt för vi skulle måtta och grejer men efter ett tag gick man på känsla och de gick bra!
Löste lite gamla bråk med en kompis också och de gjorde verkligen min kväll. Vid typ 3-4 tiden vart de massa tjaffs och nästan 2000 kr försvann från vår dricksburk vilket slutade med att jag låg avtuppad på marken efter att ha blivit slagen och grejer. Polisen kom dit och de vart massa drama!
Idag mår jag sådär, har ont i huvudet och är helt tagen från de som hände igår! Men vill bara säga att jag är så jäkla tacksam att just dom personerna som fanns där för mig igår va där! De betydde världen för mig. Ska försöka vila lite nu, lägger in bilder lite senare!

på g mot handen

sitter på tåget nu påväg hem! är sjukt trött och sliten så ska försöka ta en powernap senare :) skriver mer när jag är hemma.


gårdagens bilder, mer kommer sen

 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!