sportlov

De känns sådär att skolan börjar om 1 vecka.. vill komma tillbaka praktiken !!
iallafall, lite planer för kommande dagar!

igår - hem till Vendela och Emma å färga/klippa hår
idag -träffa Melina och shoppa
onsdag - jobb, sova i fruängen
torsdag - träffa Frida och Jessica
fredag - stan med Nathalie
lördag - fest, sova i fruängen
söndag - chill!


Ute i börsen

Blandade känslor just nu.. Men mesta dels är dom glada :)

Igår började det med att jag hade flyttat sängar hela natten, då min bror velat ha min 120 säng sen jag fick den istället för 90 som han har, så när han va ute på krogen och firades så passa jag på att möblera om lite!
Det tog mig x antal timmar att packa ihop alla mina grejer då de va SJUKT mycke saker jag hade!

Runt 10 väckte jag brorsan för att ge honom en present, och för att snacka lite bara! Och vid 1 kom farfar och hämtade mig och alla mina grejer!

Sen jag kom hit har jag mestadels packat upp grejer, samt idag var vi i barkaby på IKEA för att handla en klädställning, madrass och papperskorg till mig :) älskar att jag har stort rum igen! men står massa möbler som jag helst inte skulle vilja ha här inne, men får försöka flytta de nån dag så de är min inredning ;)

Imorn ska jag till vasastan och färga emmas hår, sen ska jag även ringa till min praktik då jag kanske ska jobba lite i veckan :)
På tisdag ska jag träffa min älskade melina som jag inte sett på 3 veckor, så de ska bli otroligt kul!

Kanske lägger upp lite bilder på nya rummet nån gång, men just nu orkar jag inte! kysshej


stress & ångest är ingen bra kombination

Ja, då va det redan fredag imorn! 

Vad har jag gjort denna vecka? jo jag har klippt Alexandra och hennes barn i måndags. Sen har jag bott i pappas lägenhet själv fram tills imorn! i onsdags kom dock jessica förbi och klippte mitt hår vilket var väldigt skönt :)

Imorn är det absolut sista praktik dagen, och det känns tråkigt faktiskt, orkar inte komma tillbaka till skolan.. tur att vi har lov nu då iallafall!!
Ska även luncha med mamma imorn, sen kommer min lärare på besök, sen ska jag jobba, och tillsist ska jag hem och packa resten av mina grejer i flytt kartonger och umgås med min familj!

Min bror fyller 19 imorn också så de ska firas på ett eller annat sätt !

Nu ska jag hoppa i säng, och hoppas på att det blir en TOPPEN dag imorgon!
Godnatt


saknar faktiskt det röda håret! inte för att låta självisk men fan va läcker jag va i den färgen!

Dagens

Älskar denna kombination!
Vit spetströja med läder och silverdragkedjor! so hot

Tröjan är från cubus, och byxorna från Gina Tricot


You always say something without even knowing

Då är det 1 vecka kvar en denna terminas praktik! Trivs verkligen jätte bra och önskar de kunde vara längre! Men men...

Nu ska jag berätta en liten grej som faktiskt inte många vet om.. eller folk har vetat att jag funderat på detta, men du är det officielt..
På lördag kommer jag flytta hemifrån, tyvärr inte till eget, eller närmre vår kära huvudstad, utan jag kommer flytta ut till ekerö och bo hos min farfar och hans fru ett tag framöver! Det beror mest på att jag inte klarar av att bo hemma längre, och för att jag verkligen vill hitta tillbaka till den jag egentligen är, vilket jag börjat göra på senaste tiden! men "hemma" i haninge så är det inte lika enkelt som det kommer vara ute på ekerö.. kommer inte gå in på detta mer, men så är det iallafall! så uppdateringen kommer förmodligen vara ännu sämre framöver, men kan försöka bild blogga!

Annars då? Jag fyller 18 om exakt 2 månader igår! och jag ser verkligen fram emot det! Ska fira med mina älskade vänner, och kanske kommer få finbesök från dalarna för att fira min födelsedag :D super taggad!
Ska även tatuera mig några dagar efter min födelsedag! sjukt ont kommer det göra, men så värt smärtan :D

Sen är det även lite mindre en 4 månader till älskade barskolan som jag ska åka på tillsammans med en bekant :D ska bli sjukt kul att träffa nya människor! out with the old and in with the new, eller hur är det man brukar säga ?

Nej nu ska jag ta och se på top model sverige, sen BB som startat för iår! Är helt själv i pappas lägenhet ute i orten, och jag hatar det! skulle aldrig kunna bo själv :(



FREDAG HELA VECKAN

Har verkligen inte haft tid att skriva något för jag har  haft fullt upp hela veckan! har haft praktik till 6 varje dag, sen skyndat hem och klippt/färgat folks hår! men men, i helgen ska jag inte göra så mycke, hade planer på utgång ikväll men orkar inte, så ska hoppa in i duschen sen sova, och imorn ska jag till skogås och hälsa på gamla laget samt hämta en teoribok, sen åker jag till fruängen och sover! Kanske möter upp bella en snabbis eller nått!

Nästa vecka är sista veckan, så ska prata lite med min handledare, sen måste jag börja planera in lite grejer som händer! ska försöka boka en tid för tatuering också till min födelsedag! woop woop

Har även bokat tid för att ta vaccin mot livmodershalscancer och ta bort lite äckliga leverfläckar också! yääy

Och för er som inte vet, sen i måndags kväll har jag varit blond! och det känns jätte ovant för jag har inte varit de på ett tag.. får se om jag byter färg eller om jag behåller det .. tough choice!

nej nu orkar jag inte skriva mer! trevlig helg gott folk


The Studio


Så har denna helg svävat förbi

I fredags va de en riktigt bra dag kände jag!
Jag hade ett samtal med en av cheferna på salongen angående en väldigt rolig grej, så vi får se nu i veckan hur det blir.. vill inte ha massa onödiga förhoppningar, men håller tummarna för att det går som jag vill!
Efter praktiken åkte jag hem och färga/klippte jessicas hår, tjänade 400 kr på de!
I lördags va jag och jobbade, skulle dragit ut och mött upp en killkompis men jag orkade inte så stannade hemma och hade myskväll med familjen istället!

Idag var jag först på The Studio med mamma och blev fotade! Fick vänta 1 timme innan dom fixade oss, men de va en kul grej :) och jag fick dessutom 2 ögonskuggor som jag fick välja själv :D
När jag kom hem käkade jag, sen kom Anna förbi och jag klippte/färgade hennes hår!

Så allt som allt har jag tjänat 1200 kr denna helg :D pengar rullar in förfan!

Under sportlovet som är om 2 veckor så kommer det hända en rätt så stor grej i mitt liv.. kan inte berätta det heller, men life chaning kan jag säga!

Nej nu ska jag ladda upp studio bilderna, hörs!


ojoj dålig uppdatering

Ännu en dag på praktiken!
Jag trivs som fisken i vattnet på min salong, skit trevliga människor och bra läge :)
Idag färgade jag Ellan, som jag inte träffat sen skolavslutningen i 9an! så de va riktigt trevligt! Va en jätte krånglig färgning då hela håret va i olika färger, men de vart en bra färg, hon blev nöjd, jag blev nöjd, och min handledare blev nöjd :)
Nu ska jag röra mig hemmåt till fruängen, sen får vi se!
Imorn är vi bara 3 på salongen så kommer inte finnas mycke att göra tyvärr :/ men får försöka roa mig på något sätt!


praktik dag 1

dagen börja skit, stressade för att hinna med bussen, sen så visa de sig att den va typ 15 min sen, så jag missade mitt tåg precis, sen på centralen när jag skulle byta till tunnelbana så skulle 2 miljoner jävla människor på så jag skulle springa till nästa dörr, men nej då stänger den och åker !!! så de sluta med att jag kom 30 min försent.. men de gjorde inget då de inte va några kunder där!

iallafall, de gick rätt ok även fast de inte fanns något att göra.. men men!

färgade Elins hår när jag kom hem och nu ska jag sova hAde jag tänkt! kyss kyss hej


gårdagens bilder


Så less på dig...

Jag förstår mig inte på dig alls!

Ena sekunden är vi "bästa vänner", sen nästa så duger jag inte längre och du kommer bara till mig när DU har problem.. Inse att allt inte kan handla om dig hela tiden.. Just nu är mina problem 1000x värre en det du tycker världen faller ihop för! Jag är trött på att bli behandlad som skit av folk som påstår sig vara mina vänner, när dom i nästa sekund inte är det! Jag har försökt flera gånger att få kontakt med dig och prata, och för en sekund finns den personen jag blev vän med där.. men när vi ses nästa gång kan du inte ens hälsa på mig?

Det här är mitt år, och om du vill behandla mig som skit så kan du dra långt åt helvete! jag levde utan dig i flera år, och jag kan mer än gärna fortsätta.. de är upp till dig..


Bio med bella

Idag va en riktigt skön dag! Började med skolan som började 12 för min del då jag hade världens huvudvärk när jag vaknade. Gick till 2 tiden sen drog jag hem!

Har bott i fruängen sen i tisdags och på söndag åker jag hem till handen igen, får se om jag blir kvar där eller inte.. men men!

Nästa vecka börjar praktiken så ingen skola på 4 veckor! hur najs? jo de ska jag tala om för er! DE ÄR SÅÅÅÅÅÅHÄÄR bra , jag som är så skoltrött nuförtiden :)

Helgens planer ser ut som följande
Fredag - Bio med bella + 2 till
Lördag - Jobb, fest?
Söndag - åka hem!

Ska fixa mig lite, sen laga lite mat hade jag tänkt, vid 7-8 tiden ska jag möta bella i centrum sen åker vi till heron för lite bio mys :)


NTC

Har laddat ner en app för några dagar sen som visade sig vara sjuuukt bra! Nike Training Club heter den!
Du kan använda dig av den hemma och den är lika effektiv som gym i stort sett.. dvs om du gör de på rätt sätt! :) körde ett halvtimmes pass tidigare vilket va riktigt skönt :) dags att börja träna inför sommaren 2012 !

PS ! Följ mig på instagram kompisar :)))


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!