Grym kväll!

Kom precis hem till pappa efter en sjukt trevlig kväll på Idol!
Stog och köade i 1,5 timmar, sen när vi kom in så fick vi sitta rätt högt upp för alla bra platser blev upptagna! De sämsta med allt va att vi fick ju inte se dom uppträda live utan de fick vi se på en stor bilds tv, men sen kom dom in i studion vi var i och filmade när alla gick vidare och så :) De va riktigt kul faktiskt! Busschauffören va värsta damp gubben och stoppa bussen för att folk tröck på knappen och grejer.. helt onödig! men men.. ska alldeles strax hoppa i säng för imorn är det 40 års fest :D kanske mobilbloggar imorn, de lär ni väl märka :) puss & godnatt

Lite från igår!


Idol


Ikväll ska jag och mina kära vänner Frida & Jessica gå på Idolkvalet! Vem vet, kanske syns jag på tv ;)

färgning på G

Åkte till stan efter skolan och köpte min underbara jacka och en eyliner :) Kom hem vid 5, och sen när jane och sandra kom så slingade jag båda deras hår :) najs! Ska föna till de nu, sen får vi se vad som händer :) kyssar!

Lite "modell bilder"


Resultat av projektarbete!


älskade vän! du är så jäkla vacker


Versace projekt :)

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska få fota vårt projekt i studion :) När vår modell är färdigfotad så ska jag och nathalie få ta några pics :D najsnajs! Efter skolan ska jag in till stan och shoppa, sen när jag kommer hem så väntar Tante och Sandra där :) trevligt! Skolfotot gick helt ok! bättre en förra året hoppas jag :) aja hörs sen

grym app!!

jag vill rå hissa blogg.se appen! riktigt bra och enkelt, hatade verkligen att man inte kunde välja rubrik på mobil bloggning... iallafall, idag va jag rekord snabb på jobbet så kom hem i lagom tid, och som belöning ska jag få min jacka imorn!! :D så jäkla lycklig!!! ska också köpa en mössa jag vill ha, och kanske en halsduk.. vi får se vad pengarna räcker till :)


makeovers!

Sitter i skolan och hoppas på att snart få sluta! Eftersom emma tyvärr inte kunde komma idag så hjälpte jag amanda.z att färga amanda.j ! ska gå och kolla nu hur resultatet blev :) lämnar kvar datorn i skolan fö den väger ett ton så blir nog ingen bloggning ikväll! men vi hörs när vi hörs! kyyyyss


jobba jobba jobba!

Börjar 2 timmar tidigare idag för att vi ska ha färg kurs, men slutar senaste 12 istället för 3 så de är skönt! :) Ikväll sover jag hos pappa, och jag hoppas på att han ska bidra lite till min jacka, för de är fan svinkallt ute just nu och jag klarar mig inte i min skinn jacka :( så får smöra lite extra idag! Nej nu ska jag kila tll bussen! Ha en bra dag :)



olycks barn

Igår blev jag av med min styling modell, och idag blev jag av med min hårmodell! Snacka om osis.. vet inte om de har med att olyckan ALLTID är med mig, eller att jag råkar välja fel personer! hmm iallafall.. Vill bara säga Krya på dig till min gamla kollega emma som tyvärr ligger på sjukhuset just nu :( Hoppas hon blir bra snart! Ska ta mig en liten powernap nu så hörs vi sen!


tjo

Sitter på naturkunskapen och går igenom lite inför vårt prov nästa vecka! Hade något "möte" i början av lektionen för de har vart dålig stämning mellan klassen och vår lärare, så nu har vi förhoppningsvis rett ut de :)
Håller på att leta ny modell till versace projektet för våran vi skulle ha kunde tyvärr inte! Men tror jag har hittat en vi kan ha så de är lungt :)
Idag ska jag KANSKE ut och springa.. fick ångest efter gårddagens sötsaker!
Har bestämt mig nu också, att om 2-3 veckor ska jag bli rödhårig :D fierce!
Nej nu ska jag fokusera lite, hööörs!

Det lockar otroligt att bara lägga mig och somna om!

Jag är helt slut i mig själv! Orkar inte gå till skolan, orkar inte resa mig ur sängen.. save me!

Underbar dag!

Har haft en riktig toppen dag! Fick min älskade tröja, hittade min framtida vinter jacka & firade min underbara mamma på 40 års dagen! Riktigt mysigt har jag haft! :D
Tänkte visa min outfit jag ska ha på lördag! hatten ska va lila, inte silver, men annars är de exakt vad jag ska ha på mig :) Nej nu är de dags för sängen!

Vågar man ?

?

Jag tror jag är kär!

världens underbaraste, finaste, skönaste jacka! Och den SKA bli min!!

dålig start & bra avslut!

Dagen börja med piss humör, och blev inte mycke bättre! Efter skolan drog jag och käka tillsammas med frida sen åkte vi in till stan och jag köpte min UNDERBARA tröja & ett halsband, plus en present till mamma! så då vart jag genast lite gladare :) Sen åkte jag och mötte nathalie och tog en fika på espresso house i handen, mysigt värre! Väntar nu på att mamma ska komma hem så ska jag färga hennes hår och grejs :) Hörs sen!
nya tröjan och halsbandet! Älskar dragkedjan i ryggen! so damn fierce

arg tjej!

Alltså jag blir fett irriterad! Jag skulle fått mina pengar i FREDAGS! Men efter 3 dagar så ser jag fortfarande inget plus i kontot.. hur jävla svårt kan de va att föra över de? aaaaaarhg! Vet fan inte hur jag gör om mina pengar itne finns där när jag ska till stan och shoppa !!!!!! :(

Grattis världens bästa mamma!

Jag älskar dig mamma!!

Måndags ångest!

Har haft fullt upp hela kvällen! Börja med att rensa min smink låda där jag hade SJUKT mycke smink! Nu har jag en liten neccesär kvar med grejer! Sen fick jag ett ryck och börja rensa bort gammal skit jag inte använder, och möblerade om lite! Så för tillfället ser de städat ut, men de håller väl inte så länge antar jag ;)
Imorn är de måndag och jag har ångest som vanligt! Jobbigt att gå upp tidigt.. men har massa kul grejer att göra i veckan så de kommer bli sjukt najs! :D Skriver kanske en snabbis i skolan imorn eller så får de bli när jag kommer hem :) Puss & Godnatt

Löshår!

Vid 1 tiden drog jag upp till centrum där jag mötte nathalie! Har fått hennes gamla löshår eftersom hon inte har den färgen längre :) väldigt snällt av henne! :D Drog och kolla om min tröja fanns i handen, vilket den inte gjorde! Så imorn ska jag åka in till stan och köpa den, annars får jag panik! Ska också träffa natta imorn och ta en fika eller så :) Hörs sen!

Tävlar om ett Mac-brush kit hos Ida

Är med och tävlar om ett brush kit från Mac på Idas blogg! Brush kitet kommer ifrån Uffes saker och ting ( Klicka på namnet för att komma till sidan )

Tävlar hos Ida

Jag är med och tävlar om att vinna en one piece hos Ida ( klicka på namnet för att komma till hennes blogg )!
Hon kommer utse 4 vinnare, så klicka er in på hennes blogg och anmäl er till tävlingen också! För dessa mjukisoveraller är otroligt sköna! :D
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlings inlägget!

någon jag skulle vilja byta garderob med!

 


Nicki Minaj


Tips

E.L.F är en riktigt bra hemsida med sjukt billigt smink! De är bra kvalite på det mesta av grejerna, och de är verkligen värt pengarna! Klicka er in själv och chockas av priserna :) ( Klicka på bilden för att komma till hemsidan )

H&M by night

H&M's nya kollektion är ju helt underbar! Gillar verkligen 2 & 3! Vilken är er favorit ?

Makeup

Sminkningen jag gjorde igår! Jag vart riktigt nöjd faktiskt :) funderar på att kanske ha något sånt på lördag när jag ska stå i baren! Lite tråkigt att bara ha en enkel sotning som jag brukar, så dehär skulle nog passa skit bra tror jag :D Ska prata lite med nathalie imorn om hur vi gör med sminket så får vi se hur de slutar upp :)

Mr. Handy man

Såhär ser min nya "byrå" ut! Tycker den är riktigt snygg faktiskt :) vad tycker ni ?

Planer

Söndag - Träffa Natta & Shoppa
Måndag - Skola
Tisdag - Skola
Onsdag - Färga emmas hårs , jobb
Torsdag - Fotografering och styling
Fredag - IDOL KVALFINAL MED FRIDA & NATHALIE
Lördag - Jobba bartender på mammas 40 års fest

dom är inte som du

Känner mig alltid super seg efter en vecka i skolan! Orkar aldrig göra något längre typ :O iallafall, har suttit och testat massa sminkningar och haft inpackninig och ansiktsmask ikväll. En riktig elin kväll blev de :) Har också monterat ihop en byrå som jag har i mitt rum nu! Och de bästa av allt är att jag gjorde de HELT själv! jag som suger på sånt, och de vart perfekt.
Imorn ska jag träffa elin och på söndag ska jag träffa natta! Måste köpa min tröja till skolfotot också!! :D Lägger upp bilder på byrån och sminket när jag orkar ;)

alltså vad är grejen???

varför ska man "knuffa" någon ??

Im tired beeing good lets be bad!

Igår hade jag ingen ork alls att göra något! Därför blev de ingen uppdatering.. Men nu sitter jag iallafall i skolan och har engelska. Lunch om 30 min, sen har vi projekt och företagande :) Efter skolan ska jag köpa min älskade tröja om den finns här i liljeholmen, annars tar jag de nästa vecka när vi slutar tidigt! Idag får jag min lön dessutom tror jag :D super duper.

svenska lektion!

Dehär är vad vi jobbar med på svenskan.. kul grej!?

Vakna med the Voice

Har precis fixar mig färdigt, och ska gå ner om typ 10 min och möta jessica!
Idag ska vi va med media 3an och planera våra versace projekt, så de kommer bli sjukt kul :D Skriver mer i skolan sen! tjarrå

trötter

Är helt slut efter jobbet, så jag bloggar mer imorn!!

skönt med en ledig dag!

Vaknade för typ 20 minuter sen av att de ringde på dörren.. men jag orkade inte gå upp så sket i de! Tillslut släpade jag mig upp ur sängen och började laga lite lunch. Så ska alldeles strax käka, och runt 3 tiden åker jag till jobbet!

Godnatt


en liten rhodos händelse jag nyss blev påmind om!

Taget från vendelas blogg!
Den kvällen va nog en av dom roligaste i hela mitt liv! Kan tyvärr inte berätta allt som hände den kvällen, men här kommer en liten del utav de ;)
Vi va ute på bargatan som vanligt! Jag och Belle drog runt och dansa och grejer i typ 40 min, sen försvann hon och jag drog vidare med resten av gänget! Senare under kvällen får jag ett samtal där hon berättar att hon är på sjukhuset. Och eftersom jag va rätt dragen vid den tiden så lyssnade jag inte riktigt på allt hon sa, så jag fick panik och sprang runt och sa att belle låg på sjukhus! Mitt hjärta dunkade i 180 och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Sen när hon kom tillbaka så visade de sig att de inte var hon som legat på sjukhus utan "anonym".. Jag har nog aldrig skrattat så mycke som jag gjorde då! Härliga minne :D

Nyfärgad och fräsh!

Melina drog för 20 min sen, och jag har precis duschat! Satte i en inpackning när jag hade sköljt ut färgen, så har suttit med den i nästan 2 timmar! Det behövdes kan jag lungt säga! :) Imorn är jag ledig, och sen ska jag jobba senare under dagen! Sover i fruängen också! Lägger upp bild när håret har torkat :)

Idol 2011

Nästa fredag ska jag, tillsammans med mina kära vänner frida & nathalie gå på idol och se kvalfinalen :D Ska bli sjukt kul! hell to the yeah !

Guess what!?

Ikväll kommer första avsnittet av säsong tre utav Glee upp på nätet!!! som jag längtar :D Älskar den serien! Plus att Vampire Diaries har börjat igen, och 90210 :D lycklig elin!!

MAKEOVER!

Halllåå ja! slutade 11 idag som vanligt, blev lunch i skolan! Sen åkte jag och melina in till stan där hon skulle söka praktik plats! Gick till h&m sen där jag hittade FINASTE tröjan som jag vill ha på skolfotot! MÅSTE köpa den när jag får pengar!!!!!!! Nu sitter jag hemma i mitt kök och färgar håret, eller slingar :) Så hejdå utväxt och oranget hår :D Bild kommer när jag är klar! Nu ska jag sätta på lite musik och försöka fixa en klasskompis blogg :) tjarråå

2 cool 4 school

Hatar verkligen naturkunskap! Oerhört onödig lektion

Om 40 min är de lunch, sen ska jag till stan med Melina och följa med henne och söka praktik plats. Sen ska vi hem och jag ska få mitt hår färgat :D yäääääy bye bye gray hair!




Godmorgon!

Känner just nu att jag bara vill krypa tillbaka i min sköna säng och somna om! men nej måste pallra mig till skolan :( Fast imorn är de ledigt så då kan jag sova bort hela dagen :D Ska alldeles strax röra mig mot bussen för en dag i skolan som slutar 11 ! Bye bye

Lite videos från kärleksön


Gud vad jag saknar att vara brun!


en bild säger mer än 1000 ord.


All we'd ever need


tegelstenspermanent

Idag började vi med en ny permanent som kallas tegelstens permanent :) Anledningen är för att man lägger rullarna som tegelstenar! De va faktiskt kul, men ruggigt svårt när man kom till sidorna! Men lyckades med hela huvudet under lektionen så jag är nöjd :)

Nya skor!

inte för att jag använder mig så mycket utav klackar eftersom jag är rätt lång, men alltid bra att ha! :)

tja smartass!

Aså jag är så jäkla dum ibland.. Bytte min mejladress på bloggen för att den jag hade först använder jag inte längre, så bytte jag till min nuvarande, eller de var vad jag trodde jag gjort! Så gick de inte att logga in och jag fick panik! Mejlade kundservic och grejer! Sen visade de sig att jag hade ändrat till hotmail.com istället för att ha live.se -.- hur dum får man va :O haha, kände mig jätte dum när jag märkte de :(
melina behöver lite hjälp med kyssandet!

Jakan.

Vid 1 tiden åkte jag mot jakan där jag mötte upp loppan, sandra och bella! Vi satte oss på tastys och tog en fika! De va skit kul att träffa dom igen och jag märkte verkligen att  de va hur mycke som helst som jag missat efter jag åkte hem :/ Vi pratade om rhodos reunion som förmodligen kommer va en kryssning i slutet av november, så den ska jag försöka åka med på :) De skulle vart ruggigt kul! Ska fixa lite med planering och så, men vi hörs senare :)

söt tjej...


Barcelona!

Förra veckan så fick jag veta att jag ska få åka till Barcelona i vår! Bara jag och mamma :D De ska bli ruggigt kul faktiskt! Har velat åka dit ett tag nu så ser fram emot de som f*n ! :)

Skyscraper


.


Fredag!

Som ni märkt så har jag bytt blogg! Designen följde med, men ska byta den så fort jag får orken :) Om 15 minuter är de rast, och vid kvart i 10 ska jag till läkarn :) kyss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!