hair and paws

Jag vet aldrig vad jag ska skriva, men ja..

har haft linnea här på besök i 2 dagar, hon har dock åkt hem igen så ses vi på arlanda om 2 dagar istället :) i förrgår färgade vi hennes hår, igår satte vi i löshår plus att jag gjorde mina naglar, och idag har jag satt in löshår på mig själv :)

så nu e vi båda redo för nyår! woopa

Ska kika på en rulle nu och mysa ner mig i soffan! tjohej

so this is christmas..

I förrgår var det julafton, ifall nån av er missade det!
Va hos några vänner och firade, riktigt trevligt. Fick en del saker jag ville ha så jag är nog rätt nöjd!
Fick b.la. ett bartender kit med shaker, muddlare, öppnare osv, precis vad jag ville ha :)

Ska ta bussen mot stan om 1 timme och möta upp Linnea, så ska vi ha tjej kväll å se bio osv! Tror hon stannar hos mig tills vi åker till Malmö på lördag förhoppningsvis! :) FUUUUUN!

Nej nu ska jag lägga på ett kol och fixa lite, ha det!

sista jullovet någonsin

FYFAN VAD SKÖNT DET KÄNNS! nu har jag långledigt tills den 7 januari då jag påbörjar min sista termin i skolan! 6 månader kvar tills stundenten!
Detta året kommer gå så jäkla fort.. innan jag vet ordet av det så kommer jag ha gått ut gymnasiet, va utbildad frisör och sitta på ett flyg ner till cypern för ännu en sommar på kärleksön ! helt sinnes.

Så mycket tankar och funderingar just nu.. men den största av alla är väl, vad ska jag göra sen ? vill inte bli frisör, vet inte om jag vill jobba som bartender resten av mitt liv.. vill resa och säsonga i varma länder, men tillslut måste man ju växa upp och ifrån party livet.. tänker ju inte sitta som 30-40 år, utan familj och tro att jag är typ 18 år fortfarande.. no no!

det ballar ur nu!

Måste bli bättre på detta! Tycker det är otroligt skönt att skriva oavsett om det inte kommer något vettigt ut av det. Men men!

Igår jobbade jag hela dagen på G-star vilket va sådäääääär kul med tanke på att jag gjorde i stort sett lika mycke jobb 3 personer gjorde på 2 timmar, på ungefär 30-40 min! jäääääklar va bra kollegor.. iallafall, sen åkte jag hem och finsken kom hit så hade vi film kväll!

Va inne på insta en snabbis och kolla lite bilder, så dök gbgsorroz upp som den hette! Då va de en instagram där man "anonymt" skickade in tips på vilka som är orrar i göteborg osv.. jätte kul tyckte jag då de stod en hel del roliga och halv töntiga grejer.
Idag står det stort på aftonbladet att det är kaos i göteborg pga av denna instagram, och polisen hade vart på plus gymnasiet i gbg! senare fick jag på facebook se filmer när typ 40 pers springer efter en stackars flicka dom trott skapat denna sida, knuffar ner henne i marken och står å matar slag och sparkar på henne! HEEEEELT SJUK!! sen står flera 100 personer och filmar å skrattar istället för att göra något för att hjälpa stackarn! hur fan tänkte dom där ? jävla idioter de finns på riktigt, alla ballar ur totalt nu.. vad fan kommer härnäst? horungar säger jag bara! vänta bara, karma is a bitch if you are.

gå dö hejdå

tjohej

Sitter just nu i skolan och håller på med nån engelsk literatur analys som ska va klar innan nästa vecka.. har typ 400 ord kvar att skriva men de är ju så äckligt jävla svårt.. varför valde jag engelska c för ???
 
Denna vecka då ?
Har vart på 2 st möten, jobbar igår, och så ska jag jobba idag å imorn! Lördag ska jag träffa jullan och olivia, sen ska jag ut till haninge och hälsa på ! (Y)
 
Har dessutom vart å hämtat ut våra biljetter till studentskivan som är i april, så om någon rolig jävel vill supa lite med 24 tjejer och 2 killar den 23 april så är ni välkomna att höra av er till mig ;) hehe
 
Nej  nu ska jag sätta fart så jag blir klar med denhär skiten snart!!!
 
 
 

jobb helg för hela slanten!

Har gått och blivit sjuk, vilket suger så jävla hårt! Men dom senaste två dagarna har jag bara fått ta näven i kragen och släpa mig till sumpan för att jobba! 16 timmar på två dagar, så har ramlat in hemma vid 03 både fredag och lördag natt! men cash is king, och mitt jobb är skit kul så de gör inget ;) hoho!

Andra advent idag.. bara 2 veckor kvar till julafton :D WOOOOOHOOOO

Det blir förmodligen ett danskt nyår denna vinter också, eller det får vi hoppas på att de blir :) (Skåne hehehhehe)
Hela napa gänget åker ner till Malmö och firar in det nya året tillsammans! Kommer bli så jävla fett!
Tagga sässe 13 haha.

Nej nu ska jag sätta igång med massa skolarbete som jag behöver bli färdig med!
På återseende.


FET JÄVLA KRYSSNING!

I torsdags va det dags för den efterlängtade ayia napa reunion kryssningen som gick mellan stockholm och riga! 40 timmar tillsammans med alla gamla vänner och workers plus massa turister!

Vi hade hur jävla kul som helst och jag kommer sent glömma det! kändes som om man aldrig vart ifrån varann, allt var som vanligt liksom :) Skit härliga människor, riktigt goa fyllor, och en förjävla bra helg blev det!


BTW! har fått jobb nu på en bar i sumpan vilket är as soft! så hoppas få mycke tider nu så jag tjänar FETT med cash och kan göra allt kul jag planerar!

Funderar på att åka med min finska till skåne och fira nyår, men de får vi se hur det blir med de ;)

Ska fylla på min spotify lista med lite sköna tracks, men ska försöka uppdatera lite oftare. kanske...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!