im drinking like theres a message in the bottle

Va en sväng på stan idag och tog en fika med nathalie, sen åkte jag till liljeholmen och kolla runt lite. Fick med mig en par sjukt snygga boots med nitar på, samt en jeans skjorta :) Sen mötte jag upp cecilia när hon slutade så åkte vi in till stan.

Skulle egentligen åkt in till stan och taget en öl med vännerna, men alla bangade, så det sket sig.
Men imorn ska jag iallafall ut med cecilia och ida som är på besök över helgen!

Nu vankas lov 1 vecka! Inga riktiga planer ännu men det kommer väl! Ska kolla på en rulle nu sen får vi se vad som händer.


Lyckan som förvandlades till nervositet

Har vart på praktik hela dagen så är rätt slut! Fick mitt hår färgat utav en elev som också va där idag, så nu är det lite mer askigt en guldigt, och närmre min egen färg :) så det är bra!

Kom hem, kolla lite film och jobbade på napa filmen. Strax efter 12 kollade jag kontot och månadens lön har rullat in, lyckan när man insåg hur mycket det egentligen va! wooohoooo, nu ska det bara sparas så är allt lungt sen (Y)

MEN så kom nervositeten inför morgondagen. jag vet inte riktigt vad eller hur jag ska känna mig. kan inte skriva det i den här bloggen enbart pga av att fel människor läser den, och jag vill inte få frågan varför för många gånger. Jag ber till gudarna att jag bara oroar mig i onödan, men låter det va osagt tills jag har fått mitt svar!

Time for bed!


Mot orten

Har helt och hållet vänt på dygnet efter Gbg vilket inte är bra.. vaknar vid 2-3 tiden på dagarna sen är man för trött för att göra något på kvällarna..

Iallafall, ska röra mig mot Handen nu och va där några dagar pga praktik i farsta, så de blir lite närmre!

Jobbar på min ayia napa film från i sommras, men den jävla skiten vägrar göra som jag vill, så får klura lite extra på vad jag ska göra..

Nej nu måste jag skynda mig.


sveriges baksida

Vilken jävla skit kväll de blev igår! Fick veta en grej som kommer ändra hela mitt liv, om det inte redan har gjort det! Något jag flytt från så många gånger som kommit ikapp mig varje gång. Trött på allt det här!!

Iallafall, idag har jag packat upp min väska och tvättat hela dagen, imorn ska jag plugga kör teori och ta igen massa gamla saker samt söka MASSA jobb! måste ha ett snarast, trött på arbetslösheten -.- jaja hörs


farväl mitt sagoland

tiden går fort när man har roligt! snart är det dags att bege sig tillbaka till huvudstaden.. får verkligen ångest! vill söka jobb, vill hitta en lägenhet, bara komma bort från stockholm! fan.. orkar inte med detta!

ÅNGEST


up's and down's

älskar varje sekund i göteborg! dialekten, människorna, HOTELL FRUKOSTEN <3 <3 <3

vill egentligen inte åka härifrån alls, men måste man så måste man! längtar tills den dagen då jag bor här! aja, ikväll ska vi ut en sväng hade vi tänkt oss, får se vart vi går bara :)

kisses and hugs


på bästkusten!

I söndags va jag inne i stan å shoppa lite, sen mötte jag upp jullan och linnea och tog en fika! hur mysigt som helst att träffa dom igen!

Igår började jag med att packa, och efter många om och men så hann jag klart i tid, sen åkte jag in till stan och träffade malin som va här en sväng och hälsa på! Satt och snacka hur länge som helst! som jag saknat henne :D iallafall, senare kom Bella och Cat å gjorde oss sällskap innan de va dags för mig och Bella att röra oss mot tåget till GBG!

Allt har gått jätte bra, och vi blev upphämtade utav Pontus och Tim på stationen så körde dom oss till vårt hotell!

Just nu har vi rast, sen ska vi ta en sväng på stan och ikväll ska vi ut med en bekant. får se hur de går..

Freedom comes when you learn to let go

Vaknade upp med ett leende på läpparna idag, har inte mått såhär bra på länge! :)

Iallafall, igår på jobbet så kom de fram en kille och skulle dricka lite, som alla andra, helt plötsligt frågade han om jag jobbade på Grabbarna Grus i Ayia Napa i juli månad.. helt sinnes vad världen är liten! Och att han kom ihåg mig efter en party resa som va för 3 månader sen, då jag dessutom har bytt hårfärg inte bara 1 utan 2 gånger sen dess, samt bleknat lite i hudfärgen!

Ska föna håret lite snabbt nu, sen ska jag åka och jobba ett 13 timmars pass! woop woop fan va fest!

hard work

Igår va de jobb på mässan igen, jobbade kvälls passet vilket innebar att jag va hemma i min säng strax efter 2 tiden inatt :( såklart blev jag väckt imorse med, så där va den sömnen förstörd!

Ska iväg på arbetsintervju idag runt 5 tiden, och efter de åker jag till mässan igen för att jobba!

På lördag har jag ingen fritid alls i stort sett då jag jobbar från 11-24, woop woop! fasen vad festligt!

söndagens schema innehåller packning, samt träffa 2 tjejer från napa och strosa runt i stan eller nått :) och på måndag åker jag till bästkusten :D som jag längtar!!!

Nej nu ska jag ta mig en dusch och fräsha till mig lite!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!