-


ge mig!


inte långt kvar nu!

Idag är det första advent, och ljusstakarna m.m börjar komma fram! Jag längtar så otroligt till julafton, älskar att få julklappar och äta jul mat :D mums!
Imorn är det skola igen, går bara halvdag så slutar 11 vilket är otroligt skönt.. får se om jag hittar på något efter eller om jag bara rör mig hemmåt :)

God damn your beautiful to me

Äntligen fredag!
Idag har jag varit på arbetsintervju, så vi får se om jag går vidare till gruppintervjun eller inte! hoppas hoppas :)
aja, trevlig helg gott folk

Svar på tal

Anonym om when i look in the mirror, i don't even recognize myself:

vad hände mellan dig ock Emma? ni va ju as tajta förut, pratar ni ens med varandra nu?

vad kommer bilden med texten ifrån?

Svar Jadu.. för att göra en lång historia kort så började vi bråka i början av året, sen vart vi sams för ungefär 1 månad sen.. Ser vi varandra så är det ju klart vi hälsar.. men båda har "gått vidare" och börjat umgås med massa annat folk :)
Bilden är från playahead tiden, och det var en tjej som heter yasse som skrev den till mig :)

when i look in the mirror, i don't even recognize myself

Bakom varje bild finns en historia, ett minne! Och de är något jag aldrig kommer släppa taget om!

<3


Nothing is impossible

har vart hos Elin hela kvällen, började med att klippa av allt hennes hår och gjorde en as ball frisyr som jag är riktigt nöjd med, sen färgade jag hennes systers hår från blont till coppar :) är jätte nöjd med mitt arbete ikväll! va tycks ? här kommer före och efter bilder :)


.


Go bananas!

Idag hade vi stylingen till vårt projekt " Go Bananas ", allas stylingar vart bra, mycket stora hår och ton av löshår ;)
Här kommer lite bilder från vårt projekt!

Färgadelinser.com

För lite mer än 1 år sen så va jag helt beroende utav färgade linser! Tyckte de va så otroligt snyggt så jag hade flera möjliga färger hemma! Har skrivit om dethär företaget förut på min gamla blogg, så för er som inte sett det så får ni en ny "rekomendation" :)
Har ett tag funderat på att skaffa nya bara för att stärka min egna ögonfärg, för jag vill inte riktigt byta den ännu!
Klickade mig in på färgadelinser.se idag och kollade, och då är det så att på deras Freshlook och Expressions linser så har dom nu 40% rabatt, vilket innebär att linserna kostar bara 149 kr! Jäkligt bra om jag får säga det själv :)
En bild på en snygg naturlig färg jag mer än gärna hade använt! :)
(länk till just den här linsen finns om du klickar HÄÄÄR!)
Freshlook Colorblends Gemstone Green Med Styrka
Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com

Avant Garde

imorgon i skolan kommer vi ha ett projekt som heter go bananas! det går ut på att göra så spårade frisyrer som möjligt, riktigt Avant garde :) ( något man inte förväntat sig )

det ska bli riktigt kul, och jag ska vara modell för våran grupp så det ska bli otroligt kul :D

lite inspirations bilder ;)

 


natti!

sov typ 1,5 timme igår natt så får se om de blir lite mer ikväll :) imorn har vi 1 lektion, sen ska jag hem och göra massa uppgifter sp jag slipper göra dom senare, sen ska jag även fila lite på mitt CV och söka jobb som en galning! behöver verkligen ett NU !!!! så om någon vänlig människa har ett jobb till mig så hör av er! :)

På senaste tiden har jag varit otroligt skoltrött och verkligen tvivlat på om jag vill bli frisör, så jag hoppas att hela den här Nobel grejen ger mig ett wake up call så jag taggar till på nytt! annars vet jag fan inte vad jag ska göra :/

men men, annars då... inte mycke alls. ska hoppa i säng nu, kyss


Åh tagggggaa!

Den 10 december ska jag tillsammans med 5 andra i min klass agera stylist till efterfesten! Är verkligen super glad att jag blev vald utav 25 personer! :D helt sinnes! Ska röra mig mot lunchen nu, hörs sen!


never a failure, always a lesson


right now

Helgen har varit lite upp och ner. Både bra och dåliga saker har hänt!
Sitter just nu och tittar på Bartenderskolan som gick på tv3 förra året. Har länge velat gå en utbildning så om allt går som jag vill kanske det blir en till sommarn ;) vi får se vi får se!

.


Be the girl who turned her cant's into can's, and her dreams into plans.


hair colour!

3 av alla miljoner färger mitt hår haft!

who says you'r not beautiful?


helt förälskad!

dessa underbara jeffrey campell kopiorna från bikbok tog mitt hjärta med storm idag! kände att dom bara var ett måste i min skogarderob, så ja.. nu är jag ägare av dessa superläckra skor!!!


Så var lovet slut..

Ställde klockan på 10 i 9 imorse för att gå ner till grannen och käka frukost, efter de gick jag upp och la mig igen! vaknade vid halv 1, och runt 3 tiden åkte jag till stan och mötte upp mina fina tjejer!
Vi satt på Moda i nån timme innan alla skulle röra sig till bussar och tåg hem till dalarna :/ Ville inte att dom skulle åka men men.. sånt är livet! Världens underbaraste människor! Och våra planer för sommarn 2012 kommer bli grymma! Kommer satsa på något annat än rhodos i sommar eftersom i stort sett resten av alla workers ska byta rese ort ;) de kommer bli jäkligt spårat!
annars då.. jo imorn börjar skolan igen, kul att träffa alla .. men tråkigt med plugg! aja

haha, ibland börjar man ju undra..

Anonym om fiesta á la rhodos style!:
hahahahahaahah du får inte ens gå
Anonym om återupplever minnen!:
du kör en melle. falsk lägg (Y) sluta snacka skit när du gör exakt samma sak
Anonym om fiesta á la rhodos style!:
hahahahahaahah du får inte ens gå
Anonym om återupplever minnen!:
du kör en melle. falsk lägg (Y) sluta snacka skit när du gör exakt samma sak

Ska man skratta eller gråta? allvarligt!
Tycker de är väldigt moget utav den/dom som har kommenterat det här..
för det första så finns det inget som säger att jag inte får, eller snarare fick gå, och även om jag inte fått så varför bry er?
och för de andra, de stavas leg, och hur vet du att jag har använt mig utav falsk leg för att komma in? Och vad har jag sagt för "skit" om att melle använder ett falskt leg?
Jag har faktiskt en STOR aning om vem/vilka de är som kommenterar.. glöm inte att man kan spåra era ip adresser, puckon!

återupplever minnen!

Gårdagen började hos polisen, och avslutades på en lyckad rhodos reunion på lobby!
Träffade hur mycke bekanta människor som helst.. men de tråkigaste av allt va nog att av 1400 pers som skulle komma så va de bara 300, plus att nästan alla som va där var turister :/ men men, jag hade riktigt kul, och vid 5 tiden låg jag hemma i min säng och sov :) Skulle dragit till moda med tjejerna ikväll, men de blev tyvärr inte så.. så ska träffa dom imorn innan dom åker hem till dalarna :( åh vad jag kommer sakna dom!!!!!
Nej nu ska jag se 2 avsnitt av favorit serierna som jag missat!

nattvandrare

en trött tjej rör sig nu hemmåt! godnatt


:(

måttligt nervös inför imorgon!! vill inte återminnas allt som hände för några veckor sen :/ kan jag inte bara få glömma det och gå vidare????


fiesta á la rhodos style!

På fredag smäller det, dags för reunion!! Som jag har längtat efter det här. Visserligen har jag träffat några från rhodos sen jag kom hem, men just för en kväll kommer alla vara samlade! Bjussar på lite bilder från tidigare denna sommar!

så ska de låta!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!