plugg och sola

Har suttit och solat samt pluggat hela dagen! Känns as segt då de e lördag och lönings helg, men va gör man inte för att slippa gå ett extra år i skolan :) hehe!

Nästa vecka är det bara ta det lungt och ladda upp för cypern och studenten! En trip till arboga står även på schemat :)

slutet är nära !

Nu är det inte många dagar kvar! Har HUUUUUUUR mycket som helst att försöka hinna klart med denna vecka, annars lär det bli ett 4e år i skolan, woop fan va fest! Nej det får inte ske!

Börjar få riktig 19 års kris.. Vet inte alls vad jag ska göra efter sommaren när jag kommit hem från cypern.. ska jag stanna kvar i stockholm? ska jag flytta till göteborg? ska jag jobba kvar på mitt jobb? är det bartender jag vill vara? För komplicerat just nu!

Ska begrava mig i plugget nu! C ya


Då rullar man mot sveriges framsida!


38 dagar kvar!

Nu är det inte lång tid kvar innan skolan äntligen är över, för ALLTID!
Ska bli så otroligt skönt att slippa åka till liljeholmen varje dag och äta äcklig lunch å sova på lektionerna! woop woop.
Även bokat flyg ner till Napa nu, så dagen efter studenten åker jag ner och stannar på obestämd tid! Är så äckligt taggad på vad denna sommar har att erbjuda :D

Annars då ?
Legat ute och pressat på ballen hela dagen, så nu e man lite gyllen brun sådär! sicken godbit!

Jobb och ledighet från skolan i veckan, samt en liten trip till Varberg för att hälsa på mina älsklingar och mysa lite :) ska bli riiiiiiktigt trevligt !

Nej nu ska jag begrava mig i skolskit som måste tas igen.. att man kan ligga efter i så mycket... avlider


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!