1 vecka kvar!

Om exakt 7 dagar avgår napa reunion kryssningen! Det kommer bli så jävla epic så de finns inte!!!! Taggar redan nu !!

Ligger i sängen och väntar på att min finsk ska komma hit och ha lite film kväll, så ska vi ha lite myskväll! va länge sen sist :/

Skola imorn, sen iväg på lite roligheter! ;)

Tell you guys more about it later!


kan.inte.sluta.skratta


things are happening!

om lite mer än en vecka så är det dags för en efterlängtad reunion kryssning! Känner att de är rätt behövligt just nu faktiskt.

Annars då?

Övningskör för fullt.. har dock ingen ork att ens öppna boken, men ska försöka börja i veckan så jag får det gjort nån jäkla gång!

Plugget går segt, vill inte bli frisör och våra efterblivna lärare vägrar göra nått för att jag ska kunna få som jag vill. menmen..

Har styrt sommarjobb i napa nästa sässe också, dock är jag inte helt 100 på om jag ska ta det ännu. men har en säker plats om jag vill så det är skönt! :)

På fredag ska jag iväg på en grej som jag håller både tummar och tår för att det ska gå vägen!

Ja, det var väl de.. Ska fixa lite nu sen hoppa i säng, skola imorgon ju. fan va fest


som jag saknar det...

Denna dag gick från att va skit till hur bra som helst på bara en timme!

Va lack redan från igår när jag vaknade imorse, så kommer jag till skolan och vi har nån manikyr kurs, och ALLA har mens. vilket jävla temperament de har vart hela dagen.

När vi slutade så va de meningen att hela klassen skulle på en bartender kurs på EBS som vi fått när vi bokat skiva och flak. Då kommer typ 10 pers och säger att dom inte tänker följa med när jag lagt ner så jäkla mycke tid och energi på att ordna allt. Så ville bara skrika ut och slå näven i en vägg.

Iallafall så tog resterande folket i klassen sig till EBS och jag kan säga att hade jag inte följt med hade jag ångrat mig så otroligt mycket. Jag ÄLSKAR verkligen att stå bakom baren, och jag känner mig som hemma där! Så måste ta och skaffa mig ett förbannat jävla jobb snarast !!!!!!

Anyway, imorn är en ny dag och jag ska träffa min älskling Malin som kommer på besök! love it :D


with every heartbeat


spontantrip

I fredags va jag ute en sväng på stan tillsammans med några vänner och tog 1-2-3 öl ungefär, så började vi snacka lite om hallooween fester och att vi verkligen ville gå på nån. Sen slutade de med att vi bestämde att vi skulle åka till gävle och överraska våra napa vänner när dom va där! Sagt och gjort. Jag, Julia och Josse åkte hela vägen upp till norrland och överraskade dom! Även fast de hände mindre tråkigheter så va de en av de gladaste stunderna i mitt liv. Hur lycklig som helst! :D

Sen får vi se om jag kanske åker till Örebro nästa helg också och hälsar på en killkompis :)

Men men, annars då?
plugget börja idag, och jag längtar redan tills nästa lov. USCH för skolan! Måste dessutom skaffa jobb så jag kan göra allt roligt jag planerar.. nej nu e de dags att göra ett ryck här hemma!


believe it or not, im actually happy for you.

Idag är det torsdag, vilket innebär att detta höstlov snart börjar vandra mot sitt slut.. Känns som om tiden bara flyger förbi och jag har ingen aning om vad som händer!

Känns som allt jag gjort detta lov är .. ingenting faktiskt.
eller jo, började på körskola igår, körde idag också. så är väl nått steg närmare körkortet nu, vilket är riktigt skönt! :)

Imorgon ska jag fixa cecilias hår hela dagen. Först ta ut löshår, sen färga, sen klippa, sen sätta i nytt löshår! På kvällen ska vi antingen på halloween fest som nån högskola har inne i stan, eller så ska vi ut en sväng med julia och jossan från napa! :) woop woop

Nej nu ska jag komma igång med lite grejer jag håller på med!
until next time.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!