AYIA NAPA

Sitter pa natt lokigt internet cafe nu och kollar runt lite. Vi har det super bra har nere och jag har traffat sa sjukt underbara manniskor! langtar inte alls tillbaka till sverige. Dock saknar jag ju mina fina vanner men forhoppningsvis kommer nagra av dom ner hit innan sommaren ar slut!

Kursen gar jakligt bra och jag alskar varje sekund bakom baren, har dock slutprov pa sondag och kan knappt halften av drinkarna sa ar lite nojjig, men men de ordnar sig nog skulle jag tro! ska soka lite jobb nu pa kvalls kvisten sen far vi se om vi har nagon tur eller inte! men men hor av mig nagon annan gang kanske! puusss

PS! jag och Karin vann frozen drink tavlingen igar med hastlangder! saaaa glad! nytatuerad ar jag ocksa, hehe

var drink ar 3e fran hoger

Grattis min fina vän!

Ledsen att jag inte kunde vara där på din stora dag! men vi får ses så fort jag kommer hem och fira då istället :D


Mot Skavsta

Nu ska jag alldeles strax röra mig in mot stan för att ta flygbussen ut till skavsta där jag ska möta emelie! är så sjukt taggad på att åka nu så det finns inte :D Hoppas bara att vågen inte visade fel och väskorna är övervikt :P

Så om 2 veckor från och med idag är jag förhoppningsvis utbildad bartender, och då jävlar blir det drinkar för fulla muggar ;)

Kanske bloggar påvägen då jag kommer va rätt uttråkad, men vi får se :)

 

pucko

Anonym om bad timeing:
Du vet väl att Cypern inte tillhör Grekland? Cypern är ert land och Grekland är ett annat land.

Svar ; Eh jo halva cypern tillhör grekland, och andra halvan turkiet? de är samma som med åland, det är ett eget land, men ändå tillhör det finland?


bad timeing

Helt sinnes, bara timmar innan jag sätter mig på ett flyg till cypern så blir jag dyngförkyld, wtf liksom ?

Min packning går sådär, har köpt till extra kilon så jag får ha 35 kg med mig, men ändå har jag övervikt... va i hela?`förstår verkligen inte hur jag packar! men de ska jag försöka lösa idag!

Ska iväg till gubbängen förmodligen och kolla lite handboll och umgås med elin, sen ska jag möta upp Melina någonstans och va med henne en stund för att säga hejdå och grejer!

Om mindre än 1 dygn sitter jag på flyget ner till Grekland och jag är så jävla taggad! ska ladda upp med alvedon och nässpray! nothing can stop me now, hörs innan jag åker!


svar på tal

johanna om dags att säga hejdå till min fina vän!:
Vad ska du göra i ayia napa och vem ska du dit med?

Svar; Jag åker dit för att gå en bartender utbildning på Grabbarna Grus barskola, och jag åker själv! eller jag ska åka tillsammans med en tjej som jag började prata med på ett reseforum för 6-7 månader sen, eftersom båda åker själva valde vi att resa tillsammans istället :)


gråter inombords

De är nu det har slagit mig att jag verkligen åker! När jag sa hejdå till nathalie så ville jag börja stor böla! som tur va gjorde jag inte då de jag va på centralen! ( PIIINSAMT )

Nu tycker folk säkert att jag är super töntig, men tänk er själva att lämna människor ni träffar nästan varje dag, och ses ni inte så pratar ni alltid med varandra i telefonen, sen helt plötsligt ska man lämna det för att åka till en främmande ö utan några vänner! de är super jobbigt tycker jag! och att veta att jag kanske inte kommer träffa dom på veckor suger!

okej dehär börjar bli lite depp blogg så upp med humöret igen! Idag har jag shoppat, 2 par skor, 2 par linnen, 2 par solglajjer, hår donut, navel & tungpiercing. Har även hämtat ut mitt sjukt äckliga pass.. kommer skämmas när jag behöver visa upp det på söndag -.-

Imorgon ska jag städa i ordning på mitt rum, ta ut alla lakan osv, sen ska jag ta mig till handen för att sova ute hos min mamma och bror, får se vad jag gör där, kommer väl bara njuta av en ledig dag, förhoppningsvis är det varmt ute så jag kan sola ;)

Ska dunka musik på högsta volym nu och dansa brallorna av mig! TAGGA AYIA NAPA


dags att säga hejdå till min fina vän!

Sitter just nu på tåget in mot stan för att möta upp min fina vän Nathalie som jag inte kommer träffa på evigheter eftersom hon åker till zakynthos i en vecka på fredag, och jag åker till ayia napa på obestämd tid :(


tattoos ❤



hate this shit!

varför kan jag aldrig packa smart? tänka till osv?????

Har redan börjat med min packning då min reseväska ska in till fruängen imorgon, och jag har nästan ingenting här ute på ön att packa ner, ÄNDÅ är min väska full och de finns inte mycke plats kvar! vad fan ska jag göra ?:(
orkar inte betala massa övervikt och grejer :( sadface!!!!! ska se om de går att köpa extra kilon till flyget så jag får med mig allt! helvetes jävla fan ...

annars då ?

idag va jag smink modell för paulis på hennes slutprovs vecka! hon är superduktig! dock gillade jag inte stilarna hon blev tvungen att sminka, ena va 20 tal, och den andra skulle jag typ ha lila sotning i hela ansiktet :P men men de va riktigt kul, och som sagt, hon är SUPER duktigt! så hoppas hon klarar kursen :)

imorn ska jag träffa min kära vän nathalie som åker till zakynthos på fredag, och vi kommer kanske inte ses på 2 månader, om det inte är så att de blir något rhodos för oss dvs! :( kan knappt tänka på att lämna mina vänner en hel sommar utan att känna lite ångest, men dom lär nog klara sig! :) hoppas jag iallafall !

Nej nu ska jag se om mitt bagage går att lösa!


Cash is king

Dags att dra och jobba för g-star igen!

är helt slut då jag absolut inte kunde sova igår, men de är bara ta nya tag och försöka piggna till!


sleeping time

fredag, klockan är 9 och jag ska redan gå och lägga mig.. imorn är det jobb 8-16 så måste vara pigg på jobbet!

Idag var jag på klas utspring! vill också ta studenten !! :/ iallafall, efter det fick jag skjuts en bit sen åkte jag hem till ekerö! fick ett samtal som sabbade mitt humör totalt för dagen, är fortfarande fett lack så ja.. kanske bra att jag ska gå och lägga mig..

jobb imorn, sen ska jag iväg på middag hos emma och vendela en sväng tror jag! så de blir rätt najs faktiskt :)

nej nu säger jag godnatt


stress stress stress

så jäkla mycke att göra hela tiden!

Skit stressigt nu innan jag åker! Folk vill fixa hår hit och dit, jag måste packa, jobba, ställa upp för vänner! alltså vafan jag har inte ens hunnit hämta ut mitt jävla pass och jag åker fan om 1 vecka!

vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. rhodos är iallafall bokat för min del, men mina kära vänner bestämmer sig för att tveka lite grann osv. så lackar ur totalt snart! orkar inte med ännu mer skit och stress nu innan jag åker! Vill ha allt i ordning till punkt och pricka innan jag sitter på flyget ner till cypern..pengar har jag knappt några heller.. osmart som jag är kommer man på i efterhand att man inte skulle lagt massa pengar på dricka, eller onödiga plagg som inte ens används.. pallar inte med mig själv! eller andra för den delen...

nej fan ett riktigt tpl inlägg men vafan, take it or leave it!


( bild från google på rhodos bargata )


SOMMARLOV

känns nästan overkligt! imorgon är det exakt 1 år sedan jag åkte till rhodos, nu är det mindre en 2 veckor tills jag åker till cypern!

planerina för rhodos ser mörka ut, men vi får se vad som händer där!

Idag va jag hemma hos vendela och färgade hennes hår, imorgon ska jag hem till anna och fixa hennes hår, på fredag är det 2 studentmottagningar hos Nathalie och Klas, på lördag är det jobb sen middag hos emma och vendela tillsammans med uppleva tjejerna och efter det blir det förmodligen en liten utgång med vännerna! fullt upp nu innan jag åker :D


full rulle!

Har inte haft tid alls att skriva här, utan har haft fullt upp på schemat dom senaste dagarna :)

I Tisdags tatuerade jag mig hos Håkan på Carneval Tattoo vid St Eriksplan! Grymt duktig och jag är hur nöjd som helst :)

Sen har det varit skola och massa extra grejs hela tiden.. I fredags åkte jag först ut till solna för att se min bror springa ut och ta studenten, efter det åkte vi till handen där han hade mottagning, och det va riktigt trevligt :) kul att träffa gamla vännerna och morbror som kom hit från västkusten :) Sov kvar i handen, sen åkte jag till jobbet tidigt igår morse och jobbade 8-16, sen åkte jag bara hem och typ däcka direkt för att gå upp tidigt idag med och jobba samma arbetspass :) Som tur är så har jag super härliga kollegor som underhåller mig när det är lite deppigt! Sen har jag ju ett rätt chill jobb också så det gör saken ännu bättre ;)

Idag ska jag bara ta det lugnt! Imorn ska jag till fruängen och packa ihop alla mina grejer så kanske vi snart kan flytta ut på ekerö igen eftersom vi har renoverat nu :) skönt skönt, får se om jag gör något kul i veckan eller inte! Ska iallafall ut nästa helg och fira sista utgången i sverige på resten av sommarn :D

OM 2 VECKOR ÅKER JAG! :D så jävla taggad !!!!!!

nej nu får det vara nog, hörs när vi hörs.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!