you will be more disappointed by the things you didn't do then by the things you did do



ny vecka, nya tag

denna veckan har gått sjuktligt fort!

I fredags va jag först och piercade naveln, sen drog jag till tanto med Melina och solade ett bra tag!
Efter de åkte jag hem och Stjernholm kom hem till mig! Tillsist drog vi ut och träffade upp Johanna på nype :) kul kul!

Igår jobbade jag mitt sista pass på makan, vilket va otroligt skönt fast endå tråkigt :/ sen låg jag hemma och degade hela kvällen för jag va  hur slut som helst!

Idag har jag varit i lilje en snabbis, sytt om min nya klänning som är ALLDELES för stor! samt legat och brassat i Tanto med melina hela dagen :) Ska alldeles strax röra mig mot danderyd för att sova hos en kompis!


älskar!!!!


hår visningen


here you are on your knees

Är hemma nu efter en förjävla bra dag!

Igår åkte vi först till Inzo i Tyresö med klassen och köpte frisör prylar, fick med mig blekning hem! sen åkte jag till handen med jessika och kolla runt, sen drog jag hem till mamma! Blev en löprunda på kvällen samt film mys med mammsen :)

Idag va jag uppe vid ÅTTA och drog en löprunda, så stolt över mig själv! ( applåderar ) sen la jag mig på balkongen och solade till typ halv 12 då jag drog till skolan :) hade visning idag i skolan då jag stylade Vendela efter låten Queen of the night med Whitney Huston! Vart super nöjd och hon var hur duktig som helst! Paulina va också med som modell för amanda och hon va super duktig hon med! Riktigt bra jobbat utav alla tycker jag :D

Lägger upp bilder imorgon, för nu ska jag göra massa skol arbeten jag ligger efter med :( suger men men!


i dont want to hear the sound of loosing what i never found

Tankarna flyger fram och tillbaka! Vad vill jag egentligen göra? Vill jag åka till cypern och vara där hela sommaren, eller vill jag åka till rhodos en vecka och träffa alla mina fina vänner och missa 1 månad utav sommarn på cypern ?

kan inte riktigt bestämma mig, och att veta att ekonomin inte är den bästa för mig just nu gör det heller inte mycket lättare. Jag vill prova något nytt, men samtidigt vill jag inte vara borta i 2 månader från mina vänner och endast ha kontakt via nätet.

Jag vet att vad jag en väljer så kommer jag alltid ångra mig....


Rattle

Igår va det sista skoldagen den här veckan! och efter skolan gick vi ut och kollade på lokaler för studentskivan nästa år :) trevligt! Drog med mig Nathalie hem och förade, vi blandade drinkar, rökte lite pipa och dunka musik på högsta volym! Sen mötte vi upp Bella och Johanna i centrum och drog oss in till DAAM! De va riktigt kul där och alla va fulla och glada!

Drog sen till collage, men de va sjukt mycke folk så jag och johanna åkte till medborgarplatsen och käka, sen kom även nathalie och vi drog till snaps där vi mötte upp Robin :)

Kvällen va lyckad, trots små skit saker! men men!

Ska ner till centrum nu och möta bella sen ska jag hem och sova! börjar tidigt imorn på jobbet, så måste "vila" ut lite :)


måndag!

Då va det måndag igen! men går bara halv vecka så har skola tills på onsdag sen är det lång ledigt :D inte långt kvar till sommarlovet nu heller!

Efter skolan åkte jag med melina till UMO, sen åkte vi och gjorde pass till mig, tillsist åkte vi till Kista Galleria och kollade runt! hittade as mycke fina kläder jag vill ha! give me money!!!!

Träffade på en gammal klasskompis där också, vilket va otippat! Nu är jag hemma och bara chillar! ska försöka köra lite fys sen kanske jag ska ut och träffa Bella och Nathalie! we'll se


äntligen fredag

Sitter hemma nu och lökar sönder! Drog ut på en löprunda efter skolan vilket behövdes :) Ska bara ta det lugnt och pyssla om mig själv ikväll, sen ska jag jobbar mellan 12-18 imorn, sen kommer jag behöva stressa hem och sen in till stan för jag ska på grillkväll på Moda tillsammans med vännerna! Sen blir det spårad fest hoppas jag på :)

Får se om de blir jobb på söndag också, beror helt och hållet på hur bakis jag är! men men, ska kolla på sista avsnittet av Vampire Diaries säsong 3 nu! åh deppmode..

Fett jävla bra film!

Såg den här i skolan idag, och jag är inte så mycke för att se på film i skolan eftersom man aldrig kollar ordentligt, men jag vart helt fast! den va riktigt bra faktiskt! så se den


fina vän ♥



En bild från dagens projekt jag gjorde! inspirerat från 40-50 tal!

41 dagar kvar, sen bär det av mot paradiset!


Spanien 2011


proud of myself

Idag är en riktigt bra dag!

Först va jag i skolan till 11, sen drog jag en solning på 25 min med melina, efter de umo för lite p-piller, sen vidare till läkarn för att ta sprutor! När jag kom hem så drog jag en löp runda på 2,5 km och jag orkade HELA, vilket jag aldrig trott med tanke på att jag just nu är sjuk! men va rätt nöjd och jag kom igenom på en bra tid dessutom ;) ska alldeles strax ut och övningsköra, sen blir de slagg efter det! trött som fan.

Ska upp SJUKT tidigt imorn för att åka till handen och ta vaccin spruta, så 2 timmars resväg blir de .. kul!

nej nu säger jag och mitt glada humör hejdå! INGET kan sabba denna glädje :D

i orten

Sitter hemma i fruängen nu och chillar. ska käka alldeles strax, sen bara ta de lugnt! skola imorn, 2 läkartider dessutom som jag ska på! so much fun, tjarrå

sjuk!

Ligger hemma i sängen efter en lång arbetsdag! de gick helt ok för mig idag, fick iväg rekord många sälj men de va ju inte de roligaste och sitta och hosta hela tiden.. Fick dessutom en "present" för att jag fick iväg 5 sälj på ett av passen, så då blev de en läpp repair sak! kuul

Imorn blir de jobb igen, fast då vid globen! sen sover jag i fruängen till måndag!

ja eller nej ?

jag vill tillbaka, nu nu nu!
även fast jag mådde skit när jag väl va där så är det något inom mig som vill slita mig tillbaka!

att vandra längst elli beach
snubble fram genom bargatan
försöka tända en cigg på windy beach
skratta åt alla fulla turister som vart på traffic light under kvällen
vakna upp på lediga dagen och hänga på låset vid casinot
dricka fanta och rosé varje dag
vara fylletaxi åt emma
gå in tusen gånger på tatueringstudion för att sen ångra sig och gå ut
äta frukost på kringlan
redovisa dagens sälj på sand
vandra på elli i flip flop och få en schysst bränna
steka lite extra i morotsolja
shotta på el corazon för att sen dra vidare
springa på bargatan efter kl 3 och gömma sig för chefen
gå på toa på big brother bar
ta en paus på fittmuren
hälsa på alla restaurang inkastare påväg hem från jobbet
springa och köpa rosa cigg i kiosken
fylleköpa något utav sigenar ungarna

ja listan kan bli lång! jag hoppas verkligen att jag kommer iväg till vårt älskade rhodos i år igen, fast då i semester syfte! Vill känna vinden från windy då den nästa knuffar omkull en, vandra fram och tillbaka längst 100 p, stressa för att hinna köpa något ut kiosken på andra sidan gatan innan dom stänger, springa ner på tvätten runt hörnet! TA MIG TILLBAKA

 


trött på det här!

Imorn är det jobb, och jag vill verkligen INTE! tråkigaste jobbet, sämst tider, sämst lön, sämst allt! HATAR DET! snälla någon ge mig ett nytt jobb.


vårdag



Idag har varit en ruggigt bra dag! Hade först nationella muntliga, vilket gick helt ok bra faktiskt, sen hade vi lång lunch så vi gick ut i solen en sväng! tillsist hade vi projekt som skulle göras! och jag vart nöjd där med! :) drog till liljeholmen en snabbis efter skolan med ett gäng, sen åkte jag hem, och däckade på bussen! pigg chey!

Ligger hemma i sängen nu och tar det lugnt, försöker planera min sommar lite! men de är jävligt svårt med tanke på att jag har typ 0 kr att göra av med, och jag vill åka till rhodos 1 vecka i juli /: nån som vill bidra ?

nej men det här ska ordnas på bästa möjliga sätt! ska kolla runt lite med mina " kunder " om någon vill göra en förändring och bidra till min semester kassa :)


1 maj och jobb

Igår var jag som sagt i haga parken med mina fina rhodos kollegor! Det va riktigt mysigt, och vi satt å rökte vattenpipa och umgicks! drog därifrån rätt tidigt, så jag åkte till Tanto där jag mötte upp bella och adina, och meningen va att vi skulle dra vidare.. men så jävla efterblivna som människorna är så tog de TVÅ timmar för dom att fatta beslutet att vi skulle vidare, så jag va lack, trött och allmänt tjurig så jag åkte hem!

Idag jobbade jag 12-18, så tjänade runt 400 kr ungefär! plus att jag vann första tempo tävlingen på första passet så jag vann en ansiktskräm :) dutti chey! nej nu ska jag ladda upp lite pics.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!