pipan är redo och vinet flöder!


valborg!

´blev inget uppsala för mig då jag jobbar imorn.. fett segt! men men .. ska iallafall in till hagaparken med vendela och gänget så de blir as mysigt! nu ska jag röra mig mot tuben! sup och svälj trevlig helg. eller nått


fan va fest


kvart i 3an ( varning för långt inlägg )

Ja, vad är nytt då?

I fredags jobbade jag från 9-17, packade upp MASSA kläder som skulle hängas upp i showroomen! FYFAN för snygga kläder, g-stars höst kollektion är att dö för! speciellt killdelen :D

Efter jobbet skyndade jag mig hem och fixade mig, sen åkte jag in till stan med melina och skulle dra en utgång! nathalie hängde med oss efter mycket om och men! Vi drog till Nype där de va rhodos pre party, vilket va riktigt kul med tanke på att man kände/kände igen alla! jäkligt bra utgång måste jag säga! vi träffade 3 killar som ska jobba på beach party i sommar som vi börja snacka med, sen slutade de med att vi följde med 2 av dom på efterfest i tyresö!

sov inte en blund den natten, och åkte tidigt därifrån för att åka och jobba hela dagen! va riktigt segt faktiskt, men sålde lite grann iallfall så de va ju bra de :)

Efter jobbet åkte jag till fruängen, fixade mig, sen drog jag ner till en lokal i närheten där min plast mamam firades! Stannade inte så länge utan drog tillbaka till lägenheten och packade iordning mina saker, sen åkte jag till gullmars och mötte Natahlie!

Vi åkte en än gång till Tyresö och hem till Felix, ( killen från beach party ) där han, Tim och Aris va! vart lite av ett chillkrök kan man väl kalla de :)

Nathalie drog hem vid 3, och jag sov kvar till 6 kanske, då jag gick med Tim och Aris till bussen och hade sällskap med dom till centralen!

Somnade 2 stationer innan jag skulle av på tuben och vakna upp i Vällingby, så de va ju bara vänta 20 min på nästa sen vänta extra 30 min i bromma på att min buss skulle gå! Men kom hem tillslut, och däcka direkt! Vaknade vid 4 tiden, och nu planerar jag lite inför morgondagen!

ska förmodligen hem till Vendela där massa fina vänner kommer vara :) så de ska bli ruggigt kul !

Nej nu ska jag ladda upp lite bilder till er, så de blir lite roligare att kolla i min tråkiga blogg.

lill lördag och födelsefirande!

Igår började dagen med svenska nationella, som för övrigt tog oss knappt 1 timme att skriva, så vi slutade vid 20 över 9.. fett värt!

Efter skolan gick jag och nathalie runt i stan en sväng och kolla i butiker, sen åkte vi hem till fruängen och fixade oss för min kompis skiva vi skulle på.

Vid 10 tiden drog vi till Göta Källare där skivan skulle vara, och jag kan säga att hade de varit min skiva hade jag nog inte varit nöjd.. alldeles för stor lokal med alldeles för lite folk! Vet dock inte om de kom mer efter vi gått, men men!

Gick till White Room efter där Virf hade sagt att han skulle vara för jobb, men när vi kom dit va de 5 pers i hela lokalen, så vi drog vidare till Collage där vi mötte upp Vickan och hela hennes kompisgäng som var ute och firade henne! Där dansade vi och drack resten av natten vilket var otroligt kul :) Va väl hemma vid 5 tiden, sen drog vi till skolan till kl 8 idag.. kul!

Va helt död idag, och mådde fett kasst ett tag. efter skolan åkte jag in till stan och shoppade lite med melina, haha ni ska se vad jag köpte, muuums! sen drog jag på möte med ett företag jag ska jobba för imorn! :D

Ska jobba på München Bryggeriet där G-Star har flera showrooms som ska göras iordning, så kommer tjäna 800 kr ungefär på att bara ha kul! :D taggad!

Efter jobbet imorn blir de utgång också! Får se vart vi ska men blir väl förmodligen Nype en sväng ;)

På lördag är det vanliga jobbet som gäller, sen ska jag till fruängen och fira pappas fru, sen väntas en REJÄL utgång med vännerna!

ojoj nu blev det mycke text. tjarrå


Min trogna bloggläsare!

Hej Vickan !


18 år!

Har inte uppdaterat något dom senaste dagarna för jag har haft fullt upp :)

I Fredags fyllde jag år, så då började jag med att möta upp Malin på centralen tillsammans med Nathalie, sen åkte vi till Haninge där vi bodde hela helgen. Gjorde oss i ordning, sen käka vi lite middag då Melina va med också!

Sen åkte vi in till stan och va på moda en stund, sen gick vi till Cassianas där vi stannade typ 2 min, sen drog vi till Nype och va där resten av kvällen! Riktigt kul, och lätt den bästa födelsedagen hittils :)

I lördags tog vi de lugnt under dagen, sen åkte jag in till stan och mötte upp malin, så gick vi till moda igen där vi träffade Bella och hennes kompis! Efter de gick vi en fet promenad runt hela stockholm typ för att bestämma oss för vart vi skulle, tillslut hamnade vi på Magenta tillsammans med Malins killkompis :) Efter de drog vi på efterfest på odenplan hos nån kille, och tillsist åkte vi hem till Daniel i sollentuna och sov där!

Igår hade vi släktfirande hos mig här ute på ekerö! Kom massa släkt som jag inte har träffat på ett bra tag, så de va otroligt kul! Träffade dessutom några av mina sysslingar som jag inte sett på flera år :)

Är helt slut efter helgen, så som tur är så har jag sovmorgon imorn, börjar 12! :D skönt skönt! nej nu ska jag försöka ta mig ut på en löprunda och bränna bort lite extra kilon som tillkommit under helgen!



Svar på tal!

Kajsa om sjukstugan!:
hur ser dina vår och sommar planer ut? :)
Svar - Ja du, har rätt mycket inplanerat nu dom närmsta veckorna!
Ska på studentskivor, mottagningar, ska jobba, gå ut 2an, jobba på en visning, fira vänner, gå ut på krogen, åka till cypern och bli bartender, leva rövare, kanske åka till rhodos.. sen sist men inte minst börja 3an :D


29 maj smäller de!


de va dehär med att ställa upp för sina vänner..

Mina ögonlock sviker mig snart så jag får göra detta lite snabbt !

Slutade 11 idag, så då åkte jag först till läkarn, sen tog jag mig en löprunda ute i skogen! riktigt skönt faktiskt :) åkte därefter till fruängen och vänta i timmar på att en kompis skulle komma hem och sätta i löshår på mig, som tippat kunde hon inte, så plast mamman fick sätta i de!! känns ovant, men men!!

Imorn ska jag till tatuerarn och kolla pris, motiv och datum, sen är de skola, efter de ska jag till jobbet och skriva avtal, sen ska jag hem och direkt dra iväg på möte :) fullt upp alltså!!

Nej nu är de dags för sängen! godnatt


5 dagar kvar!!!


svar på tal

fråga grattis till jobbet :) jätte bra blogg

har du någon bästavän? vem eller vilka är dom ? <3

Svar Tack!
Nej alltså jag tror inte på den här grejen med bästa vänner. jag har haft 3 personer som jag stått väldigt nära, och en av dom vart de så att vi växte ifrån varandra, medans dom andra två har både huggigt mig i ryggen och ignorerat mig. så nej, ingen bästa vän!


HAR FÅTT ETT JOBBBB!!

Vaknade upp med världens träningsvärk och en klump i magen! Löprundan igår va hemsk, och att det dessutom är fredag den 13 idag gjorde det inte bättre precis!

Iallafall, för drygt en timme sen fick jag ett samtal från ett företag jag va på arbetsintervju hos igår, och JAG FICK JOBBET! är så glad just nu så de finns inte! Även fast det kanske inte är de roligaste man kan göra så är det fortfarande pengar, och erfarenhet! plus att en kompis till mig också jobbar där :) så jag är inte helt ensam!


Fullt schema

Imorn har jag fullt upp hela dagen!
Först ska jag till min frisör i Farsta och klippa mina äckligt slitna toppar, sen ska jag till banken, och efter de möta Malle. Senare ska jag på möte, och efter de ska jag ut och springa om det inte regnar! Måste verkligen komma igång med träningen nu!!
10459-12-157 Jacka Fredy red
VILL HA!!


Bra dag!

Igår åkte jag ut till mina kusiner som jag inte träffat på en 5-6 år ungefär! så de va riktigt trevligt, får träffa en del av dom nästa helg också då jag fyller år :) Efter de så övningskörde jag en sväng, lika nervös varje gång, men de gick fin fint! När vi kört klart drog vi ut på en promenad i skogen! riktigt skönt faktiskt!

Idag ska jag träna lite, har inte riktigt bestämt mig om jag ska ut och springa eller om jag bara ska köra lite styrka.. vi får se!

Senare kommer mamma hit och hämtar mig, sen åker jag ut till Haninge och sover där tills imorn!

Måste ta med mig lite färger hem också så jag kan färga mitt löshår som jag beställt som ska sättas in på måndag! Måste ju vara födelsedags-snygg :D

ååååh längtar så otroligt mycke tills nästa fredag! 12 dagar kvar !!!!


lyckorus!

Idag har varit en bra dag!

Jag slog mig själv i permanent rullning idag, 37 minuter klarade jag det på.
Sen har jag hållt på med studentgrejer på ena lektionen. Samt att vädret har varit på topp hela dagen och jag har t.o.m promenerad i det fina vår vädret :)

Har dessutom bokat in en studentskiva strax efter min födelsedag som min "kusins" klass ska ha på Göta källare, så jag och Nathalie ska gå på den tillsammans, så nästa vecka ska vi in till stan och kolla upp maskerad outfits eftersom det är temat :)

Den 24 maj ska vi ha ett hyfsat stort projekt tillsammans med floristerna, it-media, resturangprogramet och några ifrån Kulturama :) Vi är ett gäng på 10-12 pers som ska styla varsin modell efter en låt, och det ska bli otroligt kul! våra gamla handledare från praktikplatserna kommer bli inbjudna för att få se våra arbeten! ser fram emot det otroligt mycket :)

Imorn ska jag först till läkaren, sen ska jag åka in till stan och möta upp Jasmin , en gammal barndomsvän jag inte träffat / pratat med på flera år! Sen ska jag till fruängen och sova där!

Fredag innebär jobb för min del, så inte mycke roligt där!

Sen är det LOOOOOV! det kunde inte komma med en bättre tajming.


shopping

Blå långklänning från h&m
spets topp från Vero moda
grön bikini överdel + svart underdel från Cubus
leopard bikini överdel från h&m
mobil skal från h&m


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!