Spela med mig!


"Fribbzz" .. h e h e


sjukstugan!

Har värsta trött på livet mode just nu..

får inte äta
får inte dricka
får inte duscha
får inte träna
får inga jobb
får inga pengar
måste dricka äckel vatten hela tiden!

How fun does that sound ?

Iallafall.. Va hemma från skolan måndag-onsdag. I torsdags gick jag för vi hade prov och jag skulle på möte med en student arrangör tillsammans med en tjej i min klass. Sen skulle jag stannat hemma igår men då skulle jag till läkarn i handen så då va kunde jag lika gärna åka till skolan.
Efter skolan va jag hos läkarn i handen och tog bort 2 leverfläckar, så nu har jag brunt plåster i ansiktet och på bröstet.. snyggggt! om 10 dagar får jag gå och ta bort stygnen också.

Helgens planer ser ut som följande..
INGA ALLS!
Är fortfarande sjuk, och ser förjävlig ut hela jag så de får bli en krya på dig helg bara.

Sen har vi 1 vecka kvar i skolan innan det är lov :D som jag längtar! och de är bara 20 dagar kvar till min födelsedag! glad chey :)


min ängel, jag älskar dig

Hela helgen har jag haft väldigt ont i halsen, men de tänkte jag att de va nog ingen fara!
när jag vakna upp igår så mådde jag skit, snuvig och grejer! Så idag blev jag hemma från skolan!
Har feber och de bara rinner ur näsan! äckligt......

Ska kolla på film och dricka lite te, kan ju inte ligga sjuk hela veckan!


home sweet home

Helgen har flugit förbi!

I fredags drog jag till långsjön med bella och några till, där grillade vi och hade skitmysigt :)

I lördags började jag med att jobba, sen åkte jag hem till ekerö och duscha och gjorde mig iordning, sen åkte jag till fruängen och mötte upp bella & nathalie och vi drog till bandhagen! Riktigt trevligt, kom hem vid 5 tiden, sen skulle jag åka igen vid 6 för att möta upp Maddie, Fatos och Cau i hökis, men glömde bort tiden och fick åka till älvsjö istället där dom hämtade upp mig!

Norrköping va riktigt kul faktiskt, träffade massa gamla vänner som jag inte sett på år! :) Blev hämtad i brommaplan utav farfar igår, så va jag hemma vid 11 tiden! slocknade direkt :)

Idag mår jag inte alls bra, huvudvärk , feber och halsont! i guess karma is a bitch.. Ska ta och dricka lite vatten och äta lunch nu, sen kolla på massa program jag missat dom senaste dagarna!


Vårkänsla!

Va ute en sväng med Bella och Adina igår kväll! vi drog till långsjön med ett gäng och grilla å hade de kul! kom hem rätt tidigt då de blev otroligt kallt där ute!

Nu är jag på g till jobbet, sen ska jag hem till landet igen och fixa till mig, efter de åker jag nog tillbaka till fruängen skulle jag tro!

På söndag åker jag till Norrköping över dagen tillsammans med Cau, Maddie och Fatos :) trevligt!


always the one on the battlefield.


träning, styling & ny hårfärg


image description

Follow me brothers


Rub it in their faces!

ok, jag måste bara!
till alla er som aldrig trodde att jag skulle klara detta och att det inte funka!
- 3kg på endast 3 dagar! how 'bout that huh ?

woop woop skinny bitch here i come!  

sommar ♥


FET ÅNGEST!

vill vara blond, vill inte vara blond
vill vara brunett, vill inte vara brunett
vill vara rödhårig, vill inte vara rödhårig

Ångest över vad jag vill göra med mitt hår! De bästa skulle va att bara låta de vara som de är.. men nu är mitt hår grönt, grått och oranget.. ok nu överdriver jag lite kanske! men i mina ögon är det de, och jag vill inte se ut som skit! så funderar lite.. kan inte bli rödhårig, för då är jag orange till sommarn och måste färga hela tiden, jag kan inte vara blond för mitt hår går av, och jag kan inte vara brunett för då får man så skarp utväxt hela tiden..
you se my dilemma ?

åsikter någon???



what doesn't kill you makes you stronger


HELG!!!!

jag vet att jag suger på att uppdatera men jag har inte särskilt mycke tid över till det, plus att jag aldrig vet vad jag ska skriva!

Men men, den här veckan har flugit förbi :) I tisdags va jag hos läkaren och tog vaccin mot livmodershalscancer, så ska ta en till spruta om 2 månader, sen en ytterligare om 6 månader!

Onsdags jobbade jag en sväng, sen åkte jag hem och städade hos pappa som kom hem från thailand igår! Och igår gjorde jag nog inte så mycket, jag pluggade till ett prov vi hade idag, annars tog jag det lugnt bara :)

En grej jag glömt berätta, sen i onsdags så har jag gått på cambridge kuren som är en typ av diet! Man dricker bara shakes, och får endast äta paprika och gurka då det är vatten! samt dricka 3-4 liter vatten om dagen.. mums.. nej men de har faktiskt gått rätt bra, känns lite konstigt att inte få tugga, men jag vet ju att det kommer vara så värt det i slutänden! Men nu i början är det lite jobbigt eftersom man har massa slaggprodukter i kroppen som tar sig ut genom konstant huvudvärk, så det suger lite.. men de försvinner väl snart :)

Jag kommer inte fixera så mycket vid själva siffran på vågen, utan det som syns och måtten på kroppen! men det här kommer vara bra för mig känner jag, och jag kommer må betydligt bättre i mig själv om alla dom här extra kilona försvinner! :)


bild lånad från google!

någon som vill ge mig denna skönhet?


jag är HELT kär, älskar denna jacka !!! den svarta är också otroligt snygg, men vill ha lite färg så den röda ska bli min en vacker dag!


Och imorgon var det söndag

Så har ännu en vecka flygit förbi! om 2 dagar börjar skolan igen, och jag ser inte fram emot det. Vill ha ännu mera lov! men men, snart är det påsklov ;)

Åkte ut till haninge en sväng idag och hälsade på samt hämtade lite grejer. Fick kina mat till lunch, och pannakotta till efterrätt, mums :) Åkte till jordbro och hjälpte till att flytta en säng till en "barndomsväns" nya lägenhet, sen blev jag avsläppt vid tåget och åkte till stan för att möta upp min älskade vän malin! Vi satte oss på moda och tog en öl på deras balkong och bara mös! Sen kom även virf förbi för han skulle jobba lite senare så de kan trevligt :)

Nu ska jag bädda ner mig med lite nacho och guacamole samt en rulle! perfekt lördag :-*



lets do this one more time

Idag har jag varit i stan hela dagen, började med att träffa Nathalie, Bella, Mikaela och Annie i gamla stan och umgicks lite! Sen åkte jag och nathalie in till stan och shoppade samt tog en fika och prata om massa! skit mysigt verkligen :) Sen när vi skulle röra oss hemmåt träffa vi på Melina! Efter de drog jag och jobbade, sen fick jag skjuts hem av farfar :)

Imorn ska jag upp redan vid 9, dels för att vänja mig inför skolan, och dels för att jag ska ut till haninge och hälsa på samt hämta lite grejer jag glömt! Efter det ska jag in till stan och möta upp min älskade vän Malin som är i stockholm under helgen :D mysfaktor på hög nivå !!!!! Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet, sen är det dags för BB! peace out


Bilder på rummet! inte mycket att se egentligen, men men..


I now pronounce you....



Fy helvete vilken natt.. Somnade vid 3, och vaknade vid 9! usch usch usch. Ska göra mig i ordning nu, sen ska jag möta nathalie i stan kl 2, efter de jobba! Och ikväll ska jag förmodligen träffa min älskade vän ellen som jag inte sett på år och dar!


Nicki Minaj - Marilyn Monroe




If you can't handle my worst, you ain't getting my best


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!