How can you lead her on and then wonder why she fell for you?

Sån jävla depp blogg detta är! Men måste skriva av mig och om de inte passar så kan ni dra :)

Jag gav mitt hjärta och själ till dig, å allt du gjorde va att ta emot och kasta tillbaka massa bullshit. Jag tog så jävla mycke skit från dig och helt ärligt fattar jag inte varför, men du fick mig att falla så jävla hårt! Jag gjorde ALLT för dig, och vad fick jag tillbaka? jo jag fick veta att du fick mig falla enbart för att du ville ha någon vid din sida om de gick dåligt med raggningen någon kväll. Du utnyttja mig, och att se dig bli glad av de gör ondare än en kniv i hjärtat! Aldrig förr har jag hatat någon lika mycket som dig, men samtidigt har jag aldrig heller tyckt om någon lika mycket som dig! Jag har länge velat ha ett avslut och nu fick jag äntligen det! Du kan dra åt helvete och jag hoppas verkligen du får smaka på din egen medicin. Äckel

skolhelvete

ångest att behöva gå upp så tidigt
ångest över att behöva tänka på plugg
ångest över att äta äcklig skolmat
ångest över att det är långt till nästa lov
ångest över att jag inte vill bli frisör längre
ångest över att det snart är praktik

usch

en rejäl funderare

min weekend på västkusten va riktigt bra! shopping i Göteborg, följt av film kväll, utgång och massa annat va precis vad jag behövde! jätte kul att träffa massa Cypern folk, blev till och med ett besök hos dom allra första killarna vi träffade samma dag vi kom ner!

När vi va i Göteborg insåg jag dessutom hur jävla mycke jag egentligen inte tycker om stockholm! jag ska bo på västkusten, de e där jag hör hemma! har dock ingen anledning att flytta dit ännu, så när skolan är över för gott å jag har vart ute på mina äventyr så ska jag nog överväga att flytta till Göteborg eller nån annan stad på västkusten :)

nu kallar sängen! godnatt

Packa upp å packa om

Mina 3 dagar i dalarna va hur sköna som helst! riktigt rehab resa :) Vi åkte ut med båten igår kväll å tände massa ljus och drack lite vin vilket var hur trevligt som helst. Satt även och snacka i timmar om allt vilket va riktigt skönt.

Kom hem till stockholm vid 2-3 tiden, och det första jag gjorde var att packa om väskan, för imorn bär det av mot göteborg för en hel dag med shopping och mys med emelie, sen åker vi vidare till uddevalla därifrån! Så de ska bli hur mysigt som helst, ska även ut på fredag och köra en napa fylla har vi planerat, sen kanske det blir kräftskiva på lördag :) kommer hem under söndagen, sen ska jag va barnvakt åt min lilla lilla kusin måndag och tisdag, tillsist skola som börjar på onsdag.. åååååh ångest! jaja får göra det bästa utav situationen och njuta av dom sista sommarlovs dagarna någonsin! reality, i do not like you, so i choose to run for a while! c ya

Sässe 2012 - Ayia Napa


borta bra men hemma bäs! eller ?

Då va man på svensk mark igen!
 
Vet inte om jag ska va glad eller ledsen.. skönt med en riktig säng, svensk mat, mina närmsta vänner!
Men samtidigt suger det att ha behövt lämna ayia napa, värmen, kollegorna, jobbet, ny funna vännerna. Så många bra men samtidigt dåliga minnen har man fått där nere. Det blev som ett andra hem och jag grät floder när jag skulle lämna det! Som tur va hade jag sällskap hem utav två grabbar som jobbade där nere med så jag slapp åka helt själv. Men mina fina vänner som jag va tvungen att säga hejdå till va nog det värsta!
 
Det känns riktigt jävla tomt här hemma nu med tanke på att man hade människor runt sig 24 timmar om dygnet. här jobbar alla eller så är de skit väder så det inte finns något att göra.
T.o.m min stora sköna säng känns tom bara för att jag alltid hade sov sällskap av mina fina vänner! nej usch jag har sån ångest över att va hemma. Va inte alls redo att åka hem!
 
Men jag har haft det jävligt bra ändå, sommaren av mitt liv fick jag och det är jag tacksam för! Nu är jag utbildad bartender också! Imorn ska jag ta mig ur lägenheten och hälsa på 2 vänner från napa, sen ska jag träffa min älskade Melina som jag inte träffat på 2 månader! glädje rus :)
 
lite bilder kommer upp då och då! så håll utkik
 

snart hem från paradiset

Igår slog det mig på riktigt att jag ska åka hem! det är lite av en överraskning för vissa så säger inget datum, men snart kommer jag hem! 2 månader i paradiset är snart över :(

plus i kanten va att fina karin kom idag med världens jävla godis påse till mig och ida! vilken lycka säger jag bara :) idag har det varit klippdag på sandic så har trimmat lite hår på några workers :) sol dag imorn, sen barrunda på kvällen :)

vi hörs och ses snart sverige

time for work

sitter pa ett svettigt internet cafe nu och vantar pa att aka till ett hotell for att vanta pa arrivals som kommer idag och plocka rums nr! ikvall blire supa som galer, for jag har vart nykter for manga dagar nu! orkar inte skriva sa mycke mer men vi hors nan gang


På pavvan

Tjena! long time no see
 
Sitter just nu på pavlinia med Sessan och försöker få lite färg, det går sådär faktiskt! Livet här nere är rätt underbart, vi jobbar för fullt, festar och bara lever livet! Längtar inte hem alls, men snart är det dags för mig att säga hejdå till denna underbara ö !
 
Det som hänt här nere hittills är 2 tatueringar gjorda,har vart på sjukhus och fått massa tabletter, har fått 10000 ärr, killproblem, drama, slagsmål, jobb, strul med lägenheter, flytt från polisen 2 gånger .. ja de va en snabb genomgång på vad som hänt här nere! ska kolla runt nu och se om det går att ladda ner nya step up filmen, sen ska jag pressa lite till!!
 
 
pussar från Ayia Napa
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!