Färgade Elins hår igår!


do you fuck like you dance, cause you dance like a pro


alltså va ?????



Detta är ju sjukt! hur fan kan så många kunna detta :O ????

hundvakt och kusin besök!

Va förbi min praktik och lämnade in lite papper osv, hälsade även på en av ägarna jag inte träffat! Sen åkte jag och melina till stureplan och mötte upp hennes mamma! Tillsist rörde vi oss hemmåt :)

Fick ett samtal från grannen som undra om jag kunde va hundvakt, och de tackar man ju inte nej till precis! :D så lilla Kompis som han heter kom hit och gjorde mig sällskap! Senare kom nathalie hit och jag slingade hennes hår så nu är det ljusare! färgen vart riktigt bra! lite för ljus i botten bara, men de gjorde inget :) Nu sitter jag ensam hemma och ska snart kolla på en rulle!

Imorn bitti ska jag färga elins hår, sen ska jag förmodligen jobba! sen får vi se, sover nog hos pappa.. och på söndag blir det efterlängtad träff med min älskade Malin! längtaaar


GrabbarnaGrus Barskola AyiaNapa 18juni-1juli


Its friday!

Äntligen fredag! känns hur skönt som helst :D

Ska dra till min praktik efter skolan och lämna in ett avtal, sen ska jag hjälpa melina leta praktikplats, efter de ska jag kanske möta min älskade malin! annars ska jag hem och färga nattas hår :) trevligt trevligt! Nej nu ska jag fokusera lite!


Du vet mycket väl vad du gjort mot mig

Bjussar på en bild från ett projekt arbete vi har haft i svenskan och stilhistorian idag :)

 


bra pics!


todays outfit


nu har jag bestämt mig!

nu är jag helt 100 på vad min första tatuering ska vara! kommer dock inte skriva ut det här så de får bli en överraskning tills efter min födelsedag, som förövrigt är den 20 april om någon har missat de :)

Men ååååh vad snyggt det kommer bli!!!!!


härliga söndag!

Drog in till stan vid 12 och mötte upp min saknade vän Tilda! Vi satt och snacka om hur mycket som helst, och timmarna bara rann iväg! Jag fick med mig en läcker tröja från Vero Moda för bara 60 kr, plus en ny bandana och ett guld glittrande nagellack :)

Runt 3 tiden började vi röra och hemmåt, och på tåget träffa vi på Fanny från gamla klassen också! Kul kul :)

Ska försöka styra upp något så alla vi tjejer kan ses snart :)
Nej nu ska jag plocka upp på mitt rum, sen är det käk!


sugen på en tatuering!

Eftersom jag fyller 18 om lite mer än 2 månader så har jag bestämt mig för att tatuera mig snart :) Har funderat lääääänge på massa olika, vart jag vill ha, vad jag vill ha osv!

Har funderat på att skriva " Believe " bakom örat, göra svalor på nyckelbenet eller en lite längre text på revbenet! De är så svårt att bestämma sig tycker jag :/ men ska fundera lite till sen boka en tid tills min födelsedag! taggad till 1000 :D



Praktik!

Tror inte jag nämt det, men jag fick praktikplats där jag ville! Så från och med 6 februari och 3 veckor frammåt så befinner jag mig på The Venue som ligger på Karlavägen, t-banestation Tekniska Högskolan :)
Skulle vara tillsammans med Jessica, men de vart ändrade planer.. Men men, skönt att va själv också :)


jobb jobb!

Är sämst på att uppdatera, i know! men vad fan ska man skriva om liksom? :O

Har haft folk som klagat på att jag aldrig skriver osv.. men kom med tips på vad man kan skriva då! :)

Iallafall, igår va jag och solade efter skolan med melina och hennes kompis, sen åkte jag hem och tog de lungt! Idag va jag på salongen och jobbade, älskar att vara där :D tjänade lite cash, sen sa jag hej då till tonie som åker till thailand i 3 veckor imorn.. lite avunsjuk!

Imorn ska jag in till stan och möta upp Tilda från min gamla klass som jag inte träffat sen jag slutade 9an :/ så de ska bli otroligt trevligt faktiskt :)

Ja.. annars då? Livet börjar gå mot bättrings vägar, jag börjar falla tillbaka till den där glada tjejen, det går sakta men de kommer :)
Nästa vecka ska jag kanske till Sats med Camilla i min klass och skaffa gymkort, måste kunna ta ut mina frustrationer på något sätt, och ett gym är ju jävligt bra lösning då! Låta tankarna rusa iväg samtidigt som kan träna bort alla onödiga kilon man lagt på sig dom senaste åren! Perfekt :)

Jobbfronten går fortfarande segt, hittar aldrig några bra jobb.. så de suger! men jag håller hoppet uppe ! :)

Nej nu vart de lite  långt inlägg! mer uppdatering kommer snart :)


ge mig sommmmmaaar!!


bedragen av tanken

Måndag - skola, möte, sola
Tisdag - skola
Onsdag - skola, färga paulis, jobba
Torsdag - skola
Fredag - skola
Lördag - jobba
Söndag - träffa tilda


Follow me!

elinfriberg på Instagram


Nobody's perfect!

I never meant to hurt you, i know it's time that i learn to treat
the people i love like i wanna be loved, this is a lesson learnd. 
i hate that i let you down, and i feel so bad about it, i guess karma
comes back around, couse now im the one that's hurting.


saknar dig min vän! ♥



Tack för att du finns där för mig efter allt! Önskar av hela mitt hjärta att du flyttar hit snart, love you girl!

Grattis på din dag!


18 år nu, Grattis Jessica !


Salong Skönheten Liljeholmen

Vill du bli fixad i håret av våra duktiga frisörelever?

På John Bauergymnasiet Liljeholmen strävar vi efter att våra kunder ska bli nöjda när dom lämnar salongen! Vi gör allt vi kan för att uppfylla kundens önskemål.

Våra elever i åk 2 erbjuder hårbehandlingar till ett mycket förmånligt pris:

Klippning inkl. styling, tvätt och föning  80:-
Färg och slingor från 300:-
Permanent från 300:-
Färgning av fransar och bryn 50:-
Tvätt och föning 50:-

Salongens öppettider är:

Onsdagar 12:00-15:00
Torsdagar 12:00-15:00

Ring 08-588 889 76 för bokning (telefontider samma som ovan)

Vi erbjuder även försäljning av hårvårdsprodukter till mycket bra priser

Salong Skönheten hittar du i skolans lokaler, ingång Årstaängsvägen 31 J, vån. 5

Välkommen!



Klicka här för att komma till vår facebook grupp! Ni kan även boka tid via loggen!


ai se eu te pego

fick ingen sömn inatt så jag va måttligt irriterad imorse, som plus på de hade vi nån skit tråkig grej i svenskan om typ författare å skit!!

klippte vickan på frisören sen! kul att träffa henne då vi Aldrig ses längre, även fast vi går i samma skola och allt ;)

imorn är det helg, och de ska bli otroligt skönt att bara ta de lugnt!

godnatt


miss peach

Idag ha jag först varit och sökt praktikplats tillsammans med jessika vid odenplan! sökte på ett ställe där vi fick direkt, men båda kände sig osäkra på den salongen så vi gick vidare till en annan, och där skulle dom ringa upp oss senare och meddela om vi får de eller inte! men den salongen kändes riktigt bra så vi hoppas vi får vara där :)

Efter de åkte jag och jobba, så nu börjar pengarna rulla in lite smått! Efter de åkte jag hem och nu sitter jag med färg i håret :) awsome! orkar inte se ut som en persika längre!

kiss kiss bye bye

ledsen, besviken och alla andra ord i registret

till er som läser detta, det går INTE ut till en enskild person, utan mer allmänt!

vänskap för mig betyder tillit, glädje och gemenskap! men att folk som står/stått mig väldigt nära, kan behandla mig som skit.. jag vet att jag inte är en ängel men jag försöker, till skillnad från andra som hugger mig i ryggen, behandlar mig som luft, och snackar skit bakom min rygg.. jag är trött på att bli satt åt sidan, och undra vad det är JAG gör för fel, när de egentligen ligger hos er!

detta är ett år jag ska stå upp för mig själv, sätta mig själv i första hand och dumpa allt som inte gör mig lycklig! till dom som vill vara en del av mitt liv så säger jag tack, till dom andra säger jag fuck off!
hellre få bra vänner, än många falska!!


ny start!

skolan idag gick bättre en förväntat. fick 1 timmes sömn inatt så va måttligt trött när jag klev upp, men aldrig har jag arbetat så effektivt på en lektion som idag :) proud of myself !!

imorn ska jag iväg på ett möte, håller tummarna för att de ska ändra stora delar av mitt liv! kommer tyvärr aldrig berätta vad det är, men kan säga att de kan både vara något possitivt och negativ! de får liksom bära eller brista :)

på onsdag ska jag söka praktikplats tillsammans med Jessica, sen ska jag hjälpa pappa på jobbet, tjäna lite cash you know :)

nej nu ska jag rensa min gamla dator sen blir det sängen! godnatt på er

" learn from your misstakes and move on with your life "


nytt in i garderoben

detta fick jag med mig hem från Farsta!

bjussar på 2 bilder från idag med, har fått två kompisar där mitt på kinden också.. fml


ja, vad säger man..

skola imorn då.. tur att jag slutar 11 iallafall! ska ta en sväng förbi Farsta och handla upp mitt present kort hade jag tänkt!

på tisdag ska jag iväg på en grej som jag har sjuk ångest över! har inte riktigt bestämt mig om jag vågar ännu, men de återstår att se!


importerat direk från Thailand

converse, Frank dandy skal, escada parfym och billabong bikini! thanks mom


mot arlanda!

Nu är jag nyduschad, fixad och påklädd! om lite mindre en 1 timme så åker jag för att hämta upp min älskade mamma på arlanda! som jag har längtat :)

Nu ska jag ta och se senaste avsnittet av Vampire Diaries! hey hoo

2012, nu kör vi

Vet att jag säger samma sak varje år.. men detta år ska jag verkligen ta tag i saker! Jag ska leva mitt liv så mycket de bara går! Dessutom finns det massa saker att se fram emot 2012! Jag ska till barcelona, spendera en hel sommar i ayia napa och gå barskola, jag fyller 18, jag får ta körkort, och massa massa mer :)


Har börjat detta år väldigt nyttigt också, no candy for me! Och nästa vecka ska jag iväg på en grej som jag hoppas kommer förändra mitt liv, så håll tummarna folket!

Här kommer lite bilder från året!


muuuummms!


SKHLM

Mötte melina i centrum idag och vi kolla runt lite, sen bestämde vi oss för att åka till skärholmen där de fanns bättre butiker! Fick med mig en del saker hem, samt en julklapp till min kära mor som kommer hem på lördag! wihooo!
Nej dags att kolla på film sen sova! måste vända dygnet nu sista lediga veckan! tjo hej

Just look forward!


längtar sönder !!!!!!


inte många, men några bilder från igår



ja.. nyår var de ja

Ja.. vad ska man säga ??
Nyårsafton är överskattat, och det blir aldrig som man tänkt sig..
Vi va iallafall hemma vid 2 tiden, och vaknade vid halv 9!
Åkte hem vid 10, så var väl i handen runt 12... kuuul resa!
nej nu ska jag  se en film på 5an!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!