Gott nytt år!

Ikväll släpper vi alla hämningar och njuter av en as bra sista dag och en ännu bättre första dag på det nya året! Ha så kul ikväll folket!

i nykvarn

Igår va jag som sagt hos vendela och emma å fixa deras hår! Tror dom blev nöjda, vilket a bra :) Åkte sen hem till pappa, och imorse åkte jag till södertälje där jag mötte frida och vi gick runt i lite butiker :)

Sen åkte vi och sola i nykarn och nu har vi precis färgat hennes syrras hår! Ska hoppa i bubbelpoolen snart och mysa lite sen lägga oss tidigt, och imorn ärdet fucking nyår!!! :D tjohej


mot vasastan

sitter nu på tunnelbanan mot stan för att klippa och färga Vendela och Emmas hår, sen ska jag till fruängen och möta Jessica för att sola, sen hem till pappa :) kul kul! nej vi hörs sen!!


5 dagar, och det är 2012

Drog in på intervju vid 2 tiden, hoppas hoppas hoppas!
Efter de mötte jag upp jessica och amanda i stan, vi gick runt i några butiker! hittade inte ett jävla piss på rean, och alla är som jävla gamar, förstår verkligen inte hur man kan va så jäkla bitchig så fort det blir rea....... kärringar!!
Iallafall, fick med mig ett nagellack från OPI, och hårförlängning från taj mahal, blev kortare en jag velat ha den men men.. de dög :)
nya färgen, och förlängningen :)

vad är meningen med dessa rubriker........?

Godmorgon!
Vaknade för ett bra tag sen, ingen sömn inatt inte! Har vågat håret, fixat sminket, och tagit på mig kläder. Ska käka lite nu, och om ca 45 min går min buss! Så först blir de intervjun, sen möter jag upp Jessica och Amanda i stan för lite shopping :)
Lägger upp en bild snart på min nya hårfärg också så ni får se :) är riktigt nöjd faktiskt, även om de inte va den färgen jag ville ha så tycker jag ändå att de är otroligt snyggt! :) aja hörs sen!
bild från förra sommarn!

monday

sitter just nu med färg i huvudet, eftersom ingen av mina kära klasskamrater ville komma hit och fixa det åt mig så fick jag göra de själv!!

nej nu ska jag se klart på min film!!


Mellandagsrea!

Idag började mellandags rean, så alla är ute och shoppar! själv ligger jag hemma och är typ magsjuk eller något.. spydde hela kvällen igår.. kul!
Iallafall, imorn ska jag först på arbetsintervju, sen ska jag möta upp frida och kanske några andra i stan för lite shopping, och onsdag-fredag är det jobb på Cayenne :) sen på lördag är de NYÅR !!! taggar galet :D
nej nu ska jag bädda ner mig framför film, och försöka friskna till. :)

christmas!

Japp, då var denna julafton över!
Fick massa fina saker :) men bästa av allt va förra helgen när hela familjen va hemma och jag fick barskolan! De slog allt :D plus att jag nu är nästan 10 000 kr rikare, tjo sommarn 2012 kommer äga sönder !
Bästa av allt va min tomte entré i år! cyklade ner för en backe utanför med lykta i ena handen, och säcken i korgen ;) that's how we roll! hoppas ni alla haft en bra jul!
Ses på mellandagsrean!

I wish you a merry christmas


Detta är jag imorn!

Ska fira jul nere hos grannen, och även fast det inte finns några mindre barn där, så ska jag ändå va tomte! Tomten har fått en liten uppgradering i år kan man säga ;) renarna byts ut mot okänt föremål! haha

Go' Jul


dan före dopparedan

Precis lagt på telefonen med mamma! Gud vad jag saknar henne :(
om 1 timme ska vi ner till grannen och kolla på polar expressen som är en tradition för dom varje år! Och imorn klockan 9 ska vi käka gröt, meeeeen inte jag :)
Ska fixa mig lite nu! tjo hej
21 december 2010! tiden går fort när man har roligt!

hey ho let's go

Arbetsintervju bokad 27 december, kompis de går bra nu :)


saknar min sessa!!


detta måste ses!!!

För att se kvällens avsnitt där alla rhodos människor är med och visar det riktigt livet utomlands, kolla här!
http://www.kanal5play.se/program/play/fragaolledokumentaren-s04e12

Dags för fråga olle's besök på rhodos!


no comment

Har just konstaterat en än gång att min bror är färgblind!
Skulle färga hans hår ljusbrunt, så fick först bleka ner de lite grann, och de vart en rätt snygg färg, sen la jag i en brun färg med lite guld i för att den inte skulle vara så matt.. men nej då tycker han att han har lejonfärgat och ser ut som en asiat som inte kan bleka håret rätt.. så fick tillsist lägga i en mörkare färg som han ska skölja snart.. HELT efterbliven.. skaffa bättre glasögon idiot!

Schools out

Innan denna helt onödiga skoldag var slut så fick vi tillbaka en del uppgifter och prov!
På frisör provet fick jag MVG, på APU uppgift fick jag VG+, och tillsist på svenska provet fick jag G+, och då va G max betyget ;) så är rätt nöjd med mig själv!
Har dessutom börjat kolla runt lite på praktik platser. Har sökt på ett ställe som jag verkligen hoppas att jag får på :) men men, vi får se!
Dags för sängen, godnatt

New Years Eve

Klara Larsson - Vad har du för planer på nyår ? :)
Svar ; Jag ska i år fira tillsammans med min bästa vän och hennes kompisar i Södertälje :) Fullt ös medvetslös blir kvällens mål ;)

we made it all this way

Ja, vad är nytt ?
Jo vi fick jul lov idag, vilket va otroligt skönt! Eller egentligen slutar vi imorn men vi behöver inte komma :)
Efter skolan drog jag hem och sen ner till grannen där vi julbakade, mysigt! Ikväll ska jag bara chilla, och imorn ska jag förmodeligen in till stan med emelie! länge sen vi umgicks :) Snart är de julafton dessutom! längtar sönder ..
Just nu är jag SJUKT party sugen, vill att de ska va nyår nu, min 18 års dag, och barskolan i ayia napa! vilket år detta kommer bli :)
Nej nu står de still i skallen igen..
ruggigt gammal pic.

HAHAHAHAHHAHA


underbara mamma!

Idag åkte hon! Min älskade mamma har fått en resa i födelsedagspresent, så hon är borta till 7 januari, nästan 3 veckor :/ otroligt skönt att va hemma själv, men fan vad jag kommer sakna henne :(

ett snabbt besök hos John blund väntas!

nu känner jag att ögonen snart sviker mig!

imorgon är det skola och jag tror bara vi ska styla våra ettor inför nån dans grej, sen slutar vi! väldigt onödigt om ni frågar mig.. men men.

efter skolan ska jag in till stan med Jessika och kolla efter en nyårs klänning eftersom den jag ville ha va slut! så får se om jag hittar någon på Vero Moda där jag har present kort :)

godnatt på er!


Lill jul!

underkläder
nagellack
onepiece
barskola
plattång
ansiktsrengöring
tungpiercingar
mascara
parfym
presentkort
ögonskuggs palett


bäääääästa!!

är världens lyckligaste nu! en hel sommar i ayia napa nästa år :D barskola here i come


älskade celeste!

min prinsessa har nu åkt hem, kommer sakna sönder henne :/

nej nu är de iallafall dags för Lill jul! :)


4 advent!

Bara 6 dagar kvar!

im broken, do you hear me?


nya färger!!

har fått en hel kartong med färger utav cilla! så under livet får jag ta och prova lite för att se hur de blir :)


vart har JAG tagit vägen ?

När jag ser tillbaka några år så ser jag mig själv som en glad, possitiv tjej som hade hur mycke vänner som helst, aldrig en lugn stund. Jag va pratglad och gav all kärlek och kraft jag hade till mina vänner! Dom va mitt allt! Min uppväxt har inte varit den lättaste, och jag har gått igenom betydligt mer än dom flesta jag känner har.. Mina vänner gav mig hopp och fick mig att glömma allt det andra! Sen hände något.. allt rasade, och jag kände att jag började bli någon annan.. 2 år senare började jag hitta tillbaka till den jag varit.. men de tog inte lång tid innan de sprack.. Jag har försökt, försökt att bli den jag var.. istället för att blicka frammåt! men så länge jag bär på allt "bagage" så kommer jag aldrig kunna gå vidare.. Jag försöker dölja hur dåligt jag mår, men det lyser bara igenom mer för varje dag som går. Jag tröttnar på mina vänner, jag behandlar folk som deras värde är noll, jag beteer mig som en jävla fjortis som tror hon äger världen.. Jag har blivit min värsta mardröm, och jag hatar de! Jag vill vara den där glada tjejen igen som alltid umgicks med sina vänner.. Men istället för att ha ett liv så kommer jag på ursäkter för att inte träffa mina vänner för jag är rädd att jag ska förlora dom tillslut.. Jag stöter bort folk som jag älskar, för att jag är rädd att dom tillslut ska hata mig.. Jag blir mer och mer skygg, och vågar inte öppna upp mig för nya människor, för jag känner att dom ändå kommer lämna mig.. folk ser mig som blyg, när de är långt ifrån det jag egentligen är..Jag vill bara skrika ut all smärta jag bär på, men jag har som en mur runt omkring mig som stänger mig inne. Jag känner mig som en fånge i min egen kropp! Om det inte blir ändringar snart, så vet jag faktiskt inte hur jag ska klara mig.. jag hatar mitt liv, mitt beteende.. ALLT! jag orkar inte längre...



Little Mistress Sequin Dress

Jag va redo att beställa min nyårs klänning idag, och när jag ska leta efter den på Nelly.com så finns den inte, och dom vet inte om den kommer in på lagret innan nyår :/ sadface!!! jag ville verkligen ha just DEN :(

inzo

Idag började vi 1 med att åka till inzo i tyresö för att köpa lite frisör prylar :) Fick med mig hem en kam, inpackning och värmeskydd till mig själv, köpte även 2 julklappar där, skönt att ha de gjort! nu behöver jag inte köpa något mer tror jag inte :)
Har haft as chill vecka, slutat tidigt, börjat sent, osv :) och nu på fredag kommer min lilla prinsessa och hälsar på! :D längtar så de skriker om det!
På söndag är det "lill jul" hemma eftersom mamma åker utomlands på tisdag och inte är här på julafton :(
ja de va väl allt antar jag! tjarrå
Celeste Nythe, min vackra prinsessa!

3 advent!

Snart jul!!!

underbara dag!

Gick upp vid 8 imorse för att börja fixa mig! mötte upp Camilla på tåget, sen åkte vi till universitet och mötte upp alla andra :)

Dagen har gått sjukt fort, och vi har haft mycke att göra! Har stylat 9-10 modeller idag, och inte en ända blev jag missnöjd med, proud of myself :)

Får ännu inte berätta årets tema, så imorgon bitti kommer det upp förmodligen :)

Alla va super duktiga och jag hade riktigt kul, gör gärna om det igen! :)



Nobel night cap!

Imorn är de dags för det årliga nobel firandet! Efter själva middagen så ska allt folk på efterfest, och vår skola har fått äran att styla modeller i år igen. Så jag och 5 andra i min klass ska hjälpa till där :) Förra årets tema var sagofigurer, och årets är fortfarande hemligt, men vi som ska dit fick veta idag :) Det är ett sjukt roligt tema och jag ser verkligen fram emot det nu :D Kan berätta imorn kväll eller på söndag morgon :)
Förra årets nobelfest!

Hårmodell Loréal

Idag va jag på Loréal Academy där jag va färg modell för några frisör lärare från St Eriks gymnasiet!
När jag gick dit hade jag en bild med mig på färgen jag ville ha.. de skulle va RÖTT! när jag va klar, hade jag EXAKT samma färg som när jag kom dit.. så dom avfärgade mitt hår och la på en exakt likadan färg.. ja jätte kul att mitt hår är förstört nu, helt slitet och torrt!! och allt är den jävla teknikerns fel.. dom som färga mitt hår hade en as bra idé men nej då kommer tanten och ändrar allt.. tack för att du sabbat mitt hår!
Min färg jag hade innan, och efter!
Färgen jag ville ha....

nya naglar

länge sen jag satte fast egna tippar, så kände att nu va de dags :) som är redan sabbade men whatever..


nyårs löfte!

Kände för att läsa lite bloggar jag följde för länge sen, så klickade mig in på Amir ( Gaybloggen ) och kikade lite! De är sjukt hur smal han har blivit, han är ju as läcker nu! Jag vart as motiverad av att se en video han lagt upp om sin viktminskning, så nu har jag bestämt att jag för en gångs skull verkligen ska genomföra något! När detta året slutar, och nästa börjar.. så ska jag verkligen ta tag i mitt liv! sluta äta massa skräp, äta nyttig mat, mindre portioner, och motionera regelbundet! Sommarn 2012, here i come :)
Då :
Nu :

VS Fashion Show


ny vecka!

Jag älskar att vi slutar 11 både måndag och tisdag!

Iallafall, så drog jag till söder efter skolan med Jessika och kollade på Breaking Dawn, bättre sent än aldrig :) Den va riktigt bra, och jag längtar tills nästa del kommer ut! :D Under bion va de typ ett par som satt 2 rader bakom oss som hade sex ?? man ba ok !? inte helt säker om dom hade det men de lät som de..

anyway! Har pluggat lite på natur prov tills imorn! Ska köpa julklappar och en bh imorn också! najs najs :)

Funtar på att lägga ner bloggen, känns som om jag ändå aldrig uppdaterar, plus att de är typ ingen som läser ändå känns de som ? well well!!

Veckans planer
tisdag- julhandla
onsdag- träffa en kompis!
torsdag- träffa en kompis!
fredag- ?
lördag- Nobel efterfest styling
söndag- ?


jobb jobb och mera jobb!

igår blev jag väckt halv 12 då mamma sa att jag va tvungen att åka och jobba, så de va bara att släpa mig upp ur sängen! drog till Upplands Väsby där jag jobbade på en restaurang som servitris! riktigt kul faktiskt, fick lära mig massor om öl och sprit med :) slutade vid 11 och va hemma vid 12!

idag ska jag klippa två personer, så kommer tjäna lite pengar då, vilket är super :D och nästa helg är de dags för Nobel! pirrigt..


andra advent!

lite mer än 2 veckor kvar till julafton! can't wait :D

fml

åh nej, vad är det jag ser på tisdag ??????


the city that never sleep

Jag är galet sugen på att åka till New York!
De är så otroligt häftigt, och jag vill se ALLT! time square, manhattan, madame tussoude(?), wall street & Central Park m.m! Här har vi min dröm resa!

2 uppsättningar

image descriptionimage description
Idag hade vi uppdaterings dag, men eftersom min docka har alldeles för kort hår så gjorde jag uppsättningar, dessa hann jag med idag på Jessika!
Enkla, men ändå helt ok snygga!

hold me closer


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!